şirketimiz için yeni kartvizitler bastırmayı düşünüyoruz.fakat şuanda bulunduğumuz şehirde çeşitler kısıtlı.bu işle uğraşan biri varmı aramızda?yada biyer öneren olursa çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler.
Printable View
şirketimiz için yeni kartvizitler bastırmayı düşünüyoruz.fakat şuanda bulunduğumuz şehirde çeşitler kısıtlı.bu işle uğraşan biri varmı aramızda?yada biyer öneren olursa çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler.
şuan nerdesin ki
elazığ dayım
kartvizit önemli bence 1 günlük dahi olsa kalkıp istanbula gelmek gerekir fasa fiso bişey deil çünkü burda turmatsan a gidip yaptırmak lazım bi firma yetkilisi olarak ordkinide kafaya alınca kargoyla gönderimi yaparlar
yardımcı olabilrim kargoda yaparım sana eğer acil değil ise
ben normalde istanbulda yaşıyorum.fakat şuanda memlekete geldim.ve acil olarak kartvizit e ihtiyacımız olduğunu farkettim.internette bazı sitelerde sipariş yapıp kargo olarak bize gönderiyorlar fakat aramızda bu işi yapan biri varsa daha iyi yardımcı olacağını düşündüm.
cd şeklinde kartvizitler yapıyorlar içinde şirketinizin tanıtımının vesaisesinin yer aldığı şekilde ;) bence düşün derim...
amcam bu işi yapıyor ama Ankara' da
Kaliteli bir şey istiyorsan acil olması zor.