-
Ufuk Civic Si (Diyarbakır)
-
makinaya maşallah.. gerçekten harika duruyor.. bütün gün içinde olmak sürmek gazlamak hepsi keyifliydi.. özellikle egzoz sesine cevrilen kafalar komikti :D allah kaza bela göstermez inşallah ufuk.. yine bekleriz sizleri Adana'ya ;)
dipnot : karanlık fotodaki uzun boylu benim :D
-
maşallah yakından inceleme fırsatım oldu, çok beğendim
-
maşallah çok güzel araç.timu eline sağlık hacı çok güzel olmuş fotolar herzamanki gibi.göremedim arkadaşları benim araç gelecek die eve geçtim.kısmet olmadı.artık bidahaki sefere
-
hayırlı olsun güzel araç :)
-
arac gercekten cok guzel yakından ınceledım massallahı var kazasız belası ınsallah allah tabanını duz bastırsın
-
-
alanada satanada hayırlı olsun.maşallah temiz araç
-
Hayırlı olsun. Konyada si kalmadı ya kimle roll yapıcam ben:D
-
masallahh masallahh allah kaza bela göstermesın. cok güzelmiş...
-
hoşgeldınız gencle tekrar beklerız kazasız belasız cok bı araba almıssınız.:)
bunlarda benden olsun :)
http://i45.tinypic.com/jhq6va.jpg
http://i47.tinypic.com/2urbfqq.jpg
http://i46.tinypic.com/140evj8.jpg
-
si ın ön jantlar neden o kadar dışarda duruyor?
-
arac cok hos ama dıkkatımı ceken bu aracta yay olarak nevar arka daha dusuk onu basıp arkayı kaldırın bence cok uyumsuz duryor boyle lastık yanakları kac ebat
-
Lastikler 50 yanak olması lazım , mekandan dolayı sanrm arkası daha basık çıkmış bir kaç fotoda
-
hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel araç :)
-
Maşallah, çok güzel araçmış. Hayırlı olsun kazasız belasız işallah.
-
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
Adanada olmak, sizlerle tanışmak, project01 garage'da bulunmak, mendereste akşam oturmak, karbonatlı çay içmek hepsi gerçekten çok güzeldi. hafta sonu olsa denemeye de çıkardık. kısmet değilmiş sağlık olsun, bi dahaki sefere inşallah. tyMu fotoğraflar için çok teşekkürler. bizi kırmadın akşam akşam tüm zorluklara rağmen bu güzel Fotoğrafları çektin.
Araç hakkındaki öneriler için de teşekkürler. araç alınalı 2 gün oldu daha. Diyarbakır'a sabah 5 te vardık. zamanla yapılacak işleri var tabi. ufak ufak düzenlemeye başlayacaz kısmetse. hepinize teşekkürler.
Ufuğa da böylesi güzel bi araçla kazasız belasız gazlaması dileğiyle :)
-
Alıntı:
cery Nickli Üyeden Alıntı
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.
Adanada olmak, sizlerle tanışmak, project01 garage'da bulunmak, mendereste akşam oturmak, karbonatlı çay içmek hepsi gerçekten çok güzeldi. hafta sonu olsa denemeye de çıkardık. kısmet değilmiş sağlık olsun, bi dahaki sefere inşallah. tyMu fotoğraflar için çok teşekkürler. bizi kırmadın akşam akşam tüm zorluklara rağmen bu güzel Fotoğrafları çektin.
Araç hakkındaki öneriler için de teşekkürler. araç alınalı 2 gün oldu daha. Diyarbakır'a sabah 5 te vardık. zamanla yapılacak işleri var tabi. ufak ufak düzenlemeye başlayacaz kısmetse. hepinize teşekkürler.
Ufuğa da böylesi güzel bi araçla kazasız belasız gazlaması dileğiyle :)
Ne demek herzaman bekleriz :) pilleri iyi şarj ederiz bu sefer :D
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.;)
Kazasız belasız.