arkadaslar bu ara vergı affı(tam af degıl borcu taksıtlı odeme seklı)cıkıcak dıye bır soylentı var.bu konuyla ılgılı duyumu veya bılgısı olan arkadaslar varmı?
Printable View
arkadaslar bu ara vergı affı(tam af degıl borcu taksıtlı odeme seklı)cıkıcak dıye bır soylentı var.bu konuyla ılgılı duyumu veya bılgısı olan arkadaslar varmı?
vergi dairesine dilekçe verirsen taksitlendirirler afla alakası yok onun
dılekce verınce taksıtlendıryorlar ama yarısını peşin olarak alıyorlar yuklu bir vergı varsa odemesı zor oluyo
egerkı vergı affı yapacaklarsa guzl cıdden benım ıcınde.
kesın varmı boyle bır sey
allah mı söyletti ne :)
benim de fewkalade wergi affına ihtiyacım war, peşinatsız taksitlendiremeye de warım...
taksitlendirme uzun zamandır var diye biliyorum.taksitlendirme yapıldığında muayene yaptırabiliyorsunuz.
eğer vergi affı varsa çok çok iyi olur.rafa kaldırdığım bir projeye start verebilirim :)
öle bir şey umarım vardır.cunkı ke70 corolla projem var su an
gelır vergılerınde;k.d.v ve kdv gecıkme faizlerını odedıkten sonra geri kalanına taksıtlendırme yapıyorlar..
araclarda ıse;ceza ve gecıkme faızlerını odedıkten sonra kalan arac vergılerını taksıt yapıyorlar..
bu kadar enterasan bı zıhnıyet olamaz.anlamıs degılım..
acaba taksitlendirip veya belli bi miktarını ödeyip araçı muayene yaptırma şansı oluyomu acaba ?
temmuz ayında taksitlendirme olacak diyorlardı oldu demekki banada lazım bu borcu yoktur temiz kağıdı filan taksitlenme yapınca veriliyormuş herhalde.
Bu konuda Tam detaylı ve kesin bilgisi olan olursa konu altına yazarsa sevinirim.
çalıştığım dairede muhasebecilere sordurdum az önce gecikme faizini silmiyorlarmış.zaten şu an temmuz pulu vs ödeme zamanı olduğu için bu 1-2 ayda öyle bişe söz konusu olmazmış.ama her isteyen birtek dilekce ile 18aya kadar borcunu taksitlendirebiliyor(faizini peşin ödemek şartı ile)
ahh ahh yapslar öyle bişe beni büyük bir yükten kurtarırlar..