Çanakkale tarafında önerebileceginiz yerler arkadaslar Otel olur pansiyon olur fakat denizin yosunsuz ve cakılsız olmasını diliyorum :) :)
Önerilerinizi bekliyorum.
Printable View
Çanakkale tarafında önerebileceginiz yerler arkadaslar Otel olur pansiyon olur fakat denizin yosunsuz ve cakılsız olmasını diliyorum :) :)
Önerilerinizi bekliyorum.
saros körfez'inde kesinlikle tavsiye ederim
www.mercanotel.com
güneyli tarafı güzeldir bizde karşı tarafta eriklideyiz
asos derım her zaman ıcın turkıyenın en batı ucu hem
assos ayvacık bence de.
Asos'u (Behramkale) ve arabayla gidecekseniz özellikle Gökçeada'yı tavsiye ederim. Feribotla Çanakkale'den geçersiniz.
Kale otel var, fiyatları uygun ve temiz bir oteldir. Sabah kahvaltıda verdikleri keçi peynirini hala yad ederiz eşimle. Mükemmel bir yerdir.
Ben biraz arastırdım ulasım edirneden 170 km imiş :) İst gelibolu kac km ise 11 düşücen abi güzel biryere benziyo aksama arayıp fiyatları sorarım buraya yazarım otel oda etkinlikler güzel ;) ist-geliboluya gecen otobüslerle gecebilirsin galiba abi gelibolu merkezden devamlı otobüsler varmıs köye ;);)
http://www.guneyli.org/images/guneyliulasim.jpg
O zaman Bozcaada'ya gidin Günkutum Ardam :) Adalarda güzel muhabbet dönüyor, tecrübeyle sabittir :D
benimde 2 günlüğüne böyle bi tarz yere kaçasım var ama yolu çok geldi sanki 600 km yol yapmak 2 gün için değmez gibi en iyisi tekirdağ tarafına bakalm
otobusle yada aracınızla , edirneden ve istanbuldan giderken geliboluyo varmadan aynen 10 km kadar önce zaten güneyli diye yönlendirmesi var, otobüslede gideceğiniz zaman güneyli de inicem derseniz aynı şekılde ındırıyorlar ve ındıgınız yerden bı taksı yada dolmuşla bi 3 km kadar bi yolunuz kalıyor.
auhuauh bozkurt abiii :cool::cool: bu sefer işten dolayı tatil kısa olucak abi gemi filan cekemicem şimdi o muahbbetleri :D:D zaten gecen gökçeadaya giderken en önde bendim araba resmen emdi tuzlu suyu fırtna yagmur yok böle bir yolculuk taytanik gibiydik :D