-
Ziebart sonrası R21Turbo.
-
maşallah :) başka açılardan da fotolar var mı???
-
Çok güzel gözüküyor. Maşaallah.
-
-
-
Maşallah hocam yolun ankaraya düşmezmi yaw görelim şu arabayı çocukluk hayalim :)
-
-
-
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hocam yolun ankaraya düşmezmi yaw görelim şu arabayı çocukluk hayalim :)
Teşekkürler , Ankara ya ara ara geliyorum dede yi ziyarete önümüzdeki aylarda gelirim büyük ihtimalle , bir değişiklik yapar 21 le gelirim.
-
Farları çok hoşuma gitti. Maşallah.
-
http://desmond.yfrog.com/Himg138/sca...=640&ysize=640
şu şekil yada komple düz bir yarış jantı daha çok yakışmazmı bu arabanın ruhuna?
-
21 turboları çok seviyorum :) pırıl pırıl olmuş maşallah :icon_tup:
Alıntı:
corolla117 Nickli Üyeden Alıntı
süper olur :)
-
-
Maşallah ziebart yaramış :)
-
Alıntı:
corolla117 Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle , 10 numara olur ama böyle bir şeyi bulmak hemde araca uygun olanını bulmak biraz zor gibi.
-
206RC satılmayınca , acaba 21 i satsammı , ilan versemmi diye düşünürken, ne olduğunu anlıyamadan araba satıldı..Şimdilik pek birşey hissetmiyorum ama yarın sabah kahvaltımı yapıp , araba yıkamaya garaja indiğimde 206RC nin yanındaki kocaman boşluk tuhaf gelebilir ...:) Allahtan kıymetini bilecek , hakkını verecek sevdiğim bir arkadaşıma gitti...
-
alan hayrını görsün diyelim çok şık bi 21 di fotolardada yanıyor maşallah :)
-
MaşaLLah çok güzel görünüyor
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
206RC satılmayınca , acaba 21 i satsammı , ilan versemmi diye düşünürken, ne olduğunu anlıyamadan araba satıldı..Şimdilik pek birşey hissetmiyorum ama yarın sabah kahvaltımı yapıp , araba yıkamaya garaja indiğimde 206RC nin yanındaki kocaman boşluk tuhaf gelebilir ...:) Allahtan kıymetini bilecek , hakkını verecek sevdiğim bir arkadaşıma gitti...
Hadii...Abi evladına miras değilmiydi bu sevda?
Alana da satana da hayırlı olsun..