arkadaslar beim 106 s gti m var aracım ısındıktan sonra yolda giderken rabayı bosa aldıgım zaman gaz vermeyi bırakınca arac birde stop ediyor ve ben bunun sebebi nedir ögrenmek istiyorum ilginiz için tsk ederim
Printable View
arkadaslar beim 106 s gti m var aracım ısındıktan sonra yolda giderken rabayı bosa aldıgım zaman gaz vermeyi bırakınca arac birde stop ediyor ve ben bunun sebebi nedir ögrenmek istiyorum ilginiz için tsk ederim
hoşgeldiniz
önce kendimizi tanıtalım forumları gezelim...
sonra insanlarla tanışıp soru sormaya başlayalım...
....
kusura bakmayın daha yeni uye oldugum için ortamın naı oldugunu bilmiyorum arkadaslarım önerdi bu siteyi oraya yaz derdine bi cevab bulurlar demişti ben de o yuzden hemen konuya daldım kusura bakmyın antalyadan yazıyorum aracı daha yeni aldım ve pek bi bilgi sahibi deyilim adım mustafa
yolda giderken neden aracı boşa aldıgınız ile işe başlasak :)
ya söle sırf bosa alamk la istop etmiyor mesela kırmızı ısıkta durdum aradan iki saniye geciyor bi bakıyorum stop etmeye baslıyor devir birden dusu veriyor
rolanti yada bujilerden olabilir mi? pis benzinde yapabilir biçok sebebi var :S
bu sorunum 1 haftadır var ben zini bitirdim gitim yeni benzin aldım ama hala aynı sorun devam ediyor
rolanti gibi duruyor sanki sorununuz ama bi motor ustası daha net yanıtlar sorunuzu ;) ...
tesekurler ilginiz için
bobinleri kontrol ettirin. aynı sorun benim laguna da ve babamın magane 2 sindede vardı. ikisindede bobin problem çıktı.
yag lambası yanıyormu devır dustugunde azda olsa.bıde bırden mı oldu durdukyere.bsy sokup taktırdın mı
aynı sorun bendede vardı özellikle sabahları motor sogukken. dün gittim bogaz kelebeğini söktürttüm temizlettim contası eskimiş onu değiştirttim filtreleri değiştirttim.bi sorun kalmadı herşey normal şuan.
sohbet?.................