Direk link:http://www.youtube.com/watch?v=6hEx-wgrdAw
Ne kadar ekmek o kadar köfte..:heyoo:
Printable View
Direk link:http://www.youtube.com/watch?v=6hEx-wgrdAw
Ne kadar ekmek o kadar köfte..:heyoo:
hahahha adam çat çat çat yaptı ayarı :D
adam kapı ile garip ilişkiler içine girmiş :D
ayarsız gelsin o araba daha iyi ya :D
diğer markalarda nasıl ?
oturup dertleşiyor mu kapıyla ?
face de bütün gün bu video döndü:D yok öyle bir işçilik ama diğerleri nasıl yapılıyor cidden?
her markada aynı ayarlanıyor bunda garip birşey göremedim...
Araba el yapımı işte, aslında çok değerli siz anlamıyorsunuz :D.
Hepsinde böylemi yapılıyor bilmem ama böyle yapıldığını görsem soğurum o arabadan :), iyi ki görmüyoruz
ben normal arabaların kapı ayarınında bu tarzda yapıldıgını dusunuyorm:D valla
sanayide kapı ayarı yaptıran yok değil mi herkesin kapıları bal kaymak
İnsan yerine makine oluyodur en fazla, o vuruyodur. Mercedes konuşarak mı yapıyo..:)
O değil de ferrariye falan da böyle mi ayar yapıyorlar? Çok kötü yahu :D
butun arabaların kapı ayarı boyle yapılır.. adamda gayet guzel kapı ayarlıyor.. hakkaten cok guzel ayarladı profesyonel birisi...
KAKA :D euheue ama genel olarak her fabrikalarda böyle ince ayarlar lastik çekiçlerle düzeltilir esneltilir ve düzeltilir ben aksaray mercedes fabrikasında çalışırken bir çok yerini kaba kuvvetle yapılıyor. Kabin düzenlemeleri bunun gibi ayarlanıyordu bunun gibi bir sürü video daha var bmw nin hondnaın aynı şekilde ayarlanıp düzeltiliyor... sonuçta her parçayı laserlerle milimilik hasaasiyetle makineler yapmıyor en iyi mekanik parçalaırn ayarını insanlar yapıyor hep... tabi balyozla girişmiyorlar tabi :) plastik çekip tork anahtarları bir çift el ve sağlam gözlerle o elemanlar öyle bir düzeltiyorki onu fabrikada son çıktığında kalite testinde kimse birşey anlamıyor bile... :)
benım kilitçide aynı kapı ıle bu tarz ılıskıler yasıyo :D
her aldıgım arabayı ilk ona gotürürüm kilitlerin o tıkırt sesını duymak lazım :)
olamaz bu araba dacia...
adam elinde langır lungur gelişi güzel plastik çekici vuruyor
mercedes bmw de olsaydı bunu makineler yapardı
yapmalı kesinlikle yapmalı :D
hele hondalarda 1970den :p beri elektronik sensörler kullanıyor kapı ayarı için yazık
hiç yakıştıramadım bunu dacia ya :D :hehe:
uzaylı gözetmenler yapmalı kapı ayarını :D