Sizce Hangi Araç arkadaşlar... kararsız kaldım Hangisinden İyi performans alabilirim veya daha fazlası önerilen nedir yani?
Printable View
Sizce Hangi Araç arkadaşlar... kararsız kaldım Hangisinden İyi performans alabilirim veya daha fazlası önerilen nedir yani?
ıkısıde yakın performans ama vergı yakıt ve mekanik sağlamlık yonunden temız bır vti kesınlıkle derım...
tabiki vti..
tabiki ares
daha kolay parça bulması yüklemesi vs düşünülünce vti
Her Türlü VTİ
tabiki VTİ:)
bir honda tutkunu olarak vti demiyecem.306gti yada gti s16 da hertürlü gideri olan bir araç.parçası da var yazılımıda var herşeyide var.şimdi herkese oldu vti zaten sen ne yaparsan herkes onu daha önceden yapmış olacak.ama gti herkeste yok.ve bence 306 seriside çok özel bir araç.egzantrik-çip-üst kapak-port polish vs vs yapıldığında filtre-egzoz-headers yapılmış bi vti ile yürür kanaatindeyim.imkanın varsa etrafında bulabilirsen ikisinden de bul bin gez dolaş.hangisi hoşuna giderse onu al.
:)Bence varsa imkanın her 2 sini de al
türkiye şartlarında tabiki VTİ!!! ;)
ben 100lıra temmuz vergımı ödedım :9 2000 felan 306gtı söliimiim:)
valla 20.000-22.000 lira 96-99 arası bir vtece vereceğime aynı paralara 1997-1998 3 serisi 5 serisi alırım :D
306 - 6 :icon_tup:
Bi Hondacı olarak 306GTI diyorum.. :)
96-99 Model bir araca ne olursa olsun 20+ para vermek benim mantığıma uymuyor.. ;)
fiyatsal yönden bakarsan 306 daha mantıklı
Gönlün hangisinden yanasayda beğeniyorsan içine siniyorsa onu al...
Eğer 2 kapılı alacaksa ben şahsen 306 GTİ tercih ederim.. 4 kapılısı olacaksa VTİ..