-
81 AE 282 Getz ( The Doctor )
-
Maaşallah, Allah Kaza Bela Vermesin.. Basıklığı falan tadında güzel olmuş ;)
Sadece jantlar pek hoşuma gitmedi, beyaz güzel bi jant daha çok yakışır (bence)..
-
maşallah bencede jantlar daha gosterişli olabilirmiş
yay olarak ne kullanıyorsun güzel alçaltmış ?
-
maşallah kazasız belasız.jantların ebatı daha küçük olursa daha güzel görünür bence:)
-
maşallah şık araç. jantlar 1 boy büyük gelmiş arti modasi geçmiş bir model bence. 15' lere dönersen hem performansini geri kazanmiş olursun hemde daha basık daha şık bir görüntü elde edersin.
tekrardan kazasiz belasız
-
Alıntı:
onursumer Nickli Üyeden Alıntı
getzde bnm deneyimlereime göre en iyi h&r ve omp düşürüyor=)
-
lastiklerin Federal ise dikkatli ol derim,hic beklemedigin biyerde birakirsa tirsma...(korkma yani..) guzel gozukuyo aracin masallah.kazasiz belasiz kullan..
-
Masallah jantlar haric cok guzel bi arac. Beyaz sk kollu bi jant guzel gider ;)
-
-
benimde başlıktaki the doctor bide tabeladaki dr.hüseyin köksal ruh ve sinir hastalıkları uzmanı dikkatmi çekti:)
maşallah kazasız belasız kullan..
-
güzel duruyor maşallah :) jant konusuna bende katılıyorum 15e çevrilip jant modeli değişirse daha şık olur.
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
güzel duruyor maşallah :) jant konusuna bende katılıyorum 15e çevrilip jant modeli değişirse daha şık olur.
katılıyorum 15e çevrilip dip basılsa dahada hoş duracak bencede
-
Güzel oldu kuzen :D
Biraz Böyle tadını çıkar,Sen zaten rahat durmazsın.Ama Böyle Zonguldağa gel :)
-
Alıntı:
onursumer Nickli Üyeden Alıntı
Vougland 3.5 + Kesme :D 3.5 cm yay ı Önden 1 arkadan 2 Bakla kestim :D
Ama yetmedı ya tavsıyem yapıcaksan önden 2 arkadan 3 yap abicim :D
-
Alıntı:
MeRichieRich Nickli Üyeden Alıntı
benimde başlıktaki the doctor bide tabeladaki dr.hüseyin köksal ruh ve sinir hastalıkları uzmanı dikkatmi çekti:)
maşallah kazasız belasız kullan..
Bnde Şmdi Farkettm Yaa :D Gzl Olmuş İyi Denk Gelmiş :D
-
Yorumlar İçin Çok Tşkkurler. Ya bn Sürekli Jant Değiştryorm Ztn :D Ama Tek Sevmedıgım 40 tan yukarı olan lastık ebatı :D 15 alınca cok cırkın görünüyo dip bassam bıraz kurtarılır galıba ama bılmyorm ya :D Olmadı Denerım ya ztn degıstırıp duruyorm paso :D
-
Arabayı temizken fotoğraf çekseydiniz keşke:). Jant konusunda arkadaşlara hem fikirim..
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Arabayı temizken fotoğraf çekseydiniz keşke:). Jant konusunda arkadaşlara hem fikirim..
Evt Malesef Öle Oldu Biraz Piss :D
-
maşakkah çok güzel araç.. jantlar küçültülüp araba dahada aşşağı bastırılsa daha iyi olur ama çok tatlı görünüyor.