-
Blow-off secimi?
Transportera blow-off uygulaması yapmayı dusunuyoruz. Fakat kullanılcak bov a karar veremedik. Herkes tarafından onerilen HKS SSQV buda 300$ civarında replicası ise 150$ civarında. Sizce replikası işimi gorur mu sonucta sadece ses için yapılcak bu sistem veya baska marka ve model oneriniz var mı? acıkcası sadece ses için olcagından 300$ bov a vermek oldukca dusunduruyor beni. Önerilerinizi bekliyorum sizce ne yapmalıyım :soru:
-
300 $ sadece bov a vericeksiniz bunun montajına iz burda 350 tl alıoruz
maslakta 600 tl alınıor
bazı yereler bov dahil 1200 e yapıolar
olay sadece ses almak degildir sesi dogru düzgün ve kliteli almaktır cakma hks lerin zamanla fin leri erimektedir yada diafram ları bozulmkatadır ayrıca sesleri de orjinalleri gibi degildir
bilginize
-
sadece 300$ bova vermek dusunduruyo zaten gerisi ok onda problem yok. demekki orjinali alıp yapıcaz.
buarada cvp içinde teşekkürler...
-
Madem böle bişi yapıcaksın ozamn bence Gerçek HKS almanı tavsiye ederim bende Replica olanlara güven olmaz ***** ....
Bu arda montajı yapan kişilerin işinin ehli olmasınada özen göster nolcak yaparız gibi denemelere dikkat et aman ...
Sonra arabanda pahalı masraflar çıkabilir ...
-
Diesellere blow off takmaya gerek var mı? Sadece ses için takıyorsan ok. Ama gerçekten ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Benzinliler gibi değil çünkü benim bildiğim. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
-
orjinal hks den şaşma bir arkadaş golf dizele taktı mükemmel ses veriyor... blow of yandan geçen golften geliyor... 1000 ytl civarına mal oldu...
-
-
cvplar için teşekkürler...
-
benim favorim Greddy Type-S. Uretimden kalkti ancak eBay de falan ikinci el olarak bulabilirsin.