-
"AK" Vtec. 98' Sedan - jdm-fuat
-
-
gece çekimlerinide istiyoruz :)
edit:gelmiş
-
Maşallah benim kankamın aracına :)
-
-
En dandik VTEC....
Maşallah, maşallah... Gece çekimlerinde arabanın bir tozunu alsaydınız :D:D
-
hassikomee... maşşşallah, bu ne güzellik!
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
En dandik VTEC....
Maşallah, maşallah... Gece çekimlerinde arabanın bir tozunu alsaydınız :D:D
abi gece çekimlerinin bu kadar başarılı olucağını tahmin edemedik,bölede gayet güzel ve doğal oldu
-
Maşallah.Fotoğrafların çekene de arabanın sahibine de nazar değmesin : )
-
izmirden giden bizim günayın araba sanırım bu, çok yakışıklı, burun harika olmuş, maşallah kazasız belasız,
-
eline sağlık ömer maşallah çok güzel fotolar olmuş
ak vtec'ede maşallah çok diri duruyor.
-
EN Begendıgım Vtec Masallah Kankama Allah Nazarlardan Saklasın Ak'yı :):)
Durusu Gıdısı Sesı Mukemmel 41 Kere Masallah ;)
Resımler Harıka Kanka Ellerıne Saglık Cok Ugrastın Bızımle O Gun Ama Degmıs Resımlerden Onu Anlıyorum :)
-
Maşallah. Bu araba yazlık olarak esenköye mi geliyo. Limanda takılıyodu sanki. Bende öküz gibi bakıyodum. :D
-
Allah nazarlardan korusun cok tesekkur ederım iltifatlarınız için ayagınıza saglık kolaylı ömer ve cihan kardeslerım ve diger arkadaslarım umarım herkez memnun kalmıstır elımden gelenın en iyisini yapmaya calıstım cok kalabalıkdı o arada ilgilenemedıgım arkadaslarım varsa kusura bakmasın hep böyle bulusmalar yapalım. ömerım eline koluna saglık hakkını vermıssın yıne makınanın ...
-
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Bu araba yazlık olarak esenköye mi geliyo. Limanda takılıyodu sanki. Bende öküz gibi bakıyodum. :D
evt abicim yaklasık 1 hafta once ordaydım ama bu kadar temız dııldı ***** oralar tozlu fılan cok
-
-
Alıntı:
jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı
evt abicim yaklasık 1 hafta once ordaydım ama bu kadar temız dııldı ***** oralar tozlu fılan cok
Bende ordaydım abim. Canlı canlı ayrı bi makina ya. ZAten parmakla söteriyodum hep. Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
hassikomee... maşşşallah, bu ne güzellik!
tesekkur ederım
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.Fotoğrafların çekene de arabanın sahibine de nazar değmesin : )
amın cumlemızı Allah nazarlardan korusun
Alıntı:
coolvtec Nickli Üyeden Alıntı
izmirden giden bizim günayın araba sanırım bu, çok yakışıklı, burun harika olmuş, maşallah kazasız belasız,
tesekkur ederım sızınkı kadar olmasada ...
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık ömer maşallah çok güzel fotolar olmuş
ak vtec'ede maşallah çok diri duruyor.
tesekkur ederım
-
Alıntı:
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bende ordaydım abim. Canlı canlı ayrı bi makina ya. ZAten parmakla söteriyodum hep. Allah kaza bela vermesin.
amın kardesım cok tesekkurler