asagida yazan mekana gidebilecek, sahibiyle konusabilecek uyemiz var mi acaba? ramazan hazirliklari nedeniyle kimildamam mumkun degil, yardimci olanlara simdiden tesekkurler ;)
Printable View
tool amca bizim tarıks berkanokan falan şu aralar eskişehirdeler yardımcı olurlar
tabiki ilgilenirim, bütün gün oralardayım zaten. ne gerekiyorsa yaparım..
telefonlaşalım, 507 948 59 29 Oguzhan
önçağ apartı arkanıza aldınığınızda dümdüz devam ediceksiniz dörtyol ağzından, o cadde hallere doğru gidiyor, daha caddeye gelir gelmez sağda duruyor, ordaki bir esnafın hatta.. orda internet cafe var oraya bile sorabilirsiniz sahibi böyle kurt bir adamdır etrafta ne oluyo bitiyo iyi bilir :)
eğer benim gördüğümse o araba iş yapmaz haşat bi durumdaydı uzun zamandırda yatıyo orda
benim evimin oldugu yeri tarif etmis :) bugun belki adapzari'na gitme ihtimalim var ama gitmeden bakarim oralara.. aranilan araba s13 200sx dimi?haller dedigin yer haller genclik merkezi mi? oyleyse tarifi anladim gider bakarim oraya da :) caddeye gelir gelmez derken; haller'e dogru giderken haller genclik merkzinin oldugu caddeye varmadan mi?
hangi araba? orada bi ara da yeşil renkli bi hacı muro duruyordu. lastiği gilan patlaktı hep :(
kanka ön çağ apartı biliosan oranın tam karşısı. çok basit hallerle karıştırmayalım.
kampüs internet cafeyi diyorsun sanırım. arkadaşlar çok yukarı çıkmış :)
işim gereği sürekli o taraflara yolum düşüyor bende bakarım 0538 720 97 22 cihat
Ben hergun ordayım hic gormedim yav dikkat te ederim genelde
,tam neresinde ki bakiim bi suna gore soylesene ,
http://www.oncag.com.tr/photos/kroki/kroki2.JPG
http://i27.tinypic.com/16atpcg.jpg
en son gördğm 6,7 ay olmuştur ama orda bi 2 sene yattı o araba.. orda olmasa bile ilersnde sagnda solunda küçük sokaklr var yakınsanız bi bakın bence, ordaki esnaflardan birininmiş.. hatta üstnde küçük kagıda yazlmş satılık yazısıda var. kırmızı ferrari logolu karaşimşek.
Bahsedilen yer Aytaç Caddesi daha dün geçtim ama dikkatimi çeken bir araç yoktu öyle belki ara sokaklara alınmıştır :)
tamamdir yeri anladim.. siyah renkli s13 arayacagiz yani :D 1-2 saate oraya gectigimde bakacagim..
aksamustu tarik aradi, etrafta kalmamis oyle araba malesef, ilgilenen herkese tesekkurler ;)