evet time trial serimizin vol.3 ünü bu cuma honda35.com için düzenledik honda kullanıcısı olup olmamnız hiç önemli deil herkesi orada görmek dilegi ile ;)
Printable View
vay arkadaş bu ne yaaa :D her hafta her hafta :D
dadlım pazar dragtan önce cumartesi gazlarmıyık pistte bizde :D
Abi şunun tam tarihini yazsana yav :))
admin deilmisin editle ahahaha
Saolasın abı :) Honda35 Olarak oradayız.
guzel çalışmalar abı saat bellımı:)
hep beraber olunca güzel oluyor gökhan ;) iş çıkış saati insanlar gelmeye başlar saat 19,00dan sonra organizasyon hızlanmaya başlar
herkes üye degil jumbocum burdan devam edelim :)
cem
valla cem pazar günü drag yarışımız var biliyorsun ctesi eger izmir dışından gelecek arkadaşlarımız olursa pistte mangal yapmayı düşünüyorum
abı haftaıcı bulussak olur mu bı aksam musaıt olunca sen bı pıste cıkalım:D
kanka nezaman pistte ne yapmak istiyorsan bana ulaşabilirsin gider beraber ne istiyorsan yaparız
Aslında HONDA gecesi de diyebiliriz :) Diğer markalarda yarışıcak tabi ki fakat, ağırlık HONDA araçlarıyla olucak. Bu sebeple HONDA cı bütün arkadaşlarımızı cuma günü mutlaka piste bekliyoruz.
İlk defa Time-Trial i KATEGORİ lere ayırıyoruz...
Honda için;
1) 1400 cc (1.4 is, EF civic ler)
2) 1600 cc (1.6ies, Vti, Si, Crx, Vtec2, FD2)
-------
3) Honda HP up ve Diğer markalar (Type-R, S2000, Civic Turbo, Clio RS, Impreza, Evo, Porsche, Mercedes vb)
4) Siena Cup
----------------------------------------------------------------------------------
Toplamda 4 kategori de, 4 adet 1. lik kupası dağıtılacaktır. (Kürsü işini omuzlara alarak çözücez :D )
Eklenecek detaylar olabilir, zaman içinde eklenecektir.
Eşiniz çocuğunuz kız arkadaşınızla gelip izleyebileceğiniz güzel bir akşam bizleri bekliyor olucak.
Özellikle il dışından da arkadaşlarımız dahil herkesi yarışımıza bekliyoruz ;) :) Honda35 olarak tüm ekip orada olucaz. :heyoo:
adaş kategorıler ıyı olmus tebrıkler:)fıyatta uygun
1. mesaja ekledim ;)
istanbula donmemiş olursam kesin ordayim
;)dönme yaw ne yapacan istanbulda izmirin taşı topragı altın
konuştuğumuz seyleri ayarlaman lazım dönmezsen ;)
ahaha yarın hatırlat ararım hemen