Arkadaşlar yakın zamanda aracı değiştirmeyi düşünüyorum tavsiylerinizi alayım aklımda 3 adet araç var tavsiyelerinizi bekliyorum..
1.Golf gt 1.4 tsi 170 dsg
2.tiguan 1.4 tsi 150 4x4 dsg
3.bugeye sti :D
Printable View
Arkadaşlar yakın zamanda aracı değiştirmeyi düşünüyorum tavsiylerinizi alayım aklımda 3 adet araç var tavsiyelerinizi bekliyorum..
1.Golf gt 1.4 tsi 170 dsg
2.tiguan 1.4 tsi 150 4x4 dsg
3.bugeye sti :D
ben olsam bugeye sti alırım zaten hastasıyım... golf gt de alınabilir kullanmıştım güzel ve keyifli bir araç.... tiguan düşünmem bile bunların yanında...
birbirinden alakasiz 3 araba, kullanim amaci nedir?
tiguan babamla ortak düşündüğümüz bir araç konfora yönelik..golfde hemen hemen aynı şekilde ortak araç olcak ama sti bnm ekstradan sevdiğim bir araç yine ailecek rahatça binilebilir..
ailecekse geç dostum. Babanın işi çıkar sen binemessin, senin işin çıkar baban her türlü elinden alır :)
yok canım o çok nadiren ayda 1-2 kere belki biniyo..
sti ailecek binilecek bir araba degil, golf gt tercih ederdim. gereksiz yere bobrek tasi dusurmeye gerek yok
baba tiguan düşünürken sti' a bindirirsen fazla rahat gelir (!), evlatlıktan reddeder, her bindiğinde küfür yersin, sana gıcık kapar:D
o tiguan diyo bende gt diyorum aynen..sonumuz gt gibi görünüyo :D
golf gt daha mantıklı olur şu araçlar içinde ertuğcum ............
gt güzel araç tavsiye ederim hem çok yakmıyo hemde gidişi fena deil
gt en mantıklısı
Gt cok iyi bi arac... Hem aile hem genc isi :D
tiguan tsi da dsg varmı?
bencede en mantıklısı öyle görünüyo şu an..teşekkürler yorumlar için herkese..
golf alırsanız 160 olanını alın nette biraz araştırma yaparsanız 170liklerin bazı sıkıntıları var piston çatlaması gibi falan.