arkdaslar buraya denızcı olarak düştüm.. we 5 aylık kısa donem olarak... burayla bilgisi olanlar benımle paylasılsa memnun olurum:soru:
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
Printable View
arkdaslar buraya denızcı olarak düştüm.. we 5 aylık kısa donem olarak... burayla bilgisi olanlar benımle paylasılsa memnun olurum:soru:
İSKENDERUN HATAY
Orasi neresi?
yer belrtmemşn ufuk
kopyala yapıstır yaptım kaydetmemıs :D
Diger mesajinda yaziyor iskenderun sanirim..
Iyi yerdir bol bol balik yersin humus yersin :D
Iskenderun falan yazda barı tam olsun :) Kaldıkı bunun ıcın konu acmana gerek yoktu Ufuck
http://www.techturkey.com/forum/show...7&postcount=38
Gerekli yardımı yapıolar bak zaten :)
siteden baska buraya düşen yok mu :D ben tek mı gıdıyorum ya :D yüzme bılmem balık sewmem nabıcam bılmıyorum :D
izinde tavuk döner yersin cok güzel yaparlar sahilide cok güzel
ufuck konuları okumuormusun :D Tunay varmıs ya :D
benı neden begenmıyorsun?
http://www.izlesene.com/video/komik-...-wwwdef/763451
bende bahriyeli yptm izmirde rahattır askerlik.
bu şekilde tam bilgi alman zor genel olarak güzeldir ama bağlı olduğun takımda cins bi astsubay vardır kan kusturur yada çok pislik bi yerdir ama komutan melektir güzel geçer
zaten 4-5hafta full eğitimden sonra dağıtım olur asıl o dağıtım önemli
güzel yerdir hatayda askerlik yaptım dışposta olduğum için bilirim ...
sana şunu söliye bilirim iyiki kısa dönem düşmüşsün sıkıntı yok (:
ama şunuda eklim şu sıralar oralar sıcaklar yüzünden çekilmez ama bir şansın daha var tişört pantolon (toprak rengi) ayakkabı giyiceksin postal sıkıntın filan yok (: bide eğitimleri biras ağırdır .. çavuşları illettir kendilerine kamutan dedittirirler(eğitimi çavuşlar verir) .. çavuşluğa geçene geçene kadar böle (:
[QUOTE=ufuck;1614064]arkdaslar buraya denızcı olarak düştüm.. we 5 aylık kısa donem olarak... burayla bilgisi olanlar benımle paylasılsa memnun olurum:soru:
İSKENDERUN HATAY[/QUOTE
gelmez olaydı:mad: aynısından bana da:Deli:
Dağıtımdan sonra erdek,samsun yada gölcük olma ihtimalin var :)