-
Acil yardım
Arkadaşlar aracın turbo basıncı son bi kaç gündür neredeyse yarıya düştü..normalde çok çabuk dolan 1.6 bar gören turbo şu an daha yavaş doluyor ve 0.9 bar ın üstüne çıkamayıp çok düşük basınçlarda seyrediyor 0.3-0.5 arası..boost saatinin benimle oyun oynadığını pek zannetmiyorum..ama sorun nerelerden olabilir...basınç kaçağımıdır..nerden kaçırıyor olabilir..ne şekilde kontrol edip anlayabiliriz yardım ederseniz sevinirim.. araç grande punto 1.4 t-jet komple egzoz-yazılım-filtre mevcut 30.000km de daha..
-
kaçırıyor sanırım.pek anlamam ertu ama erhan abi o zamanda bişeyler demişti senin d.pipe ın gereğinden fazla büyük olduğu hakkında.
-
performansı değişmedimi?, değişmediyse basınç saatinin hattında sorun olabilr yada o bozuk olabilir dediğin durumda ciddi şekilde performans etkilenir hissetmiyormusun ?
-
Cekiste dusukluk hissediyorum turbomun daha gec doldugunu hissediyorum..bu aksam yinede stock bi tjetle deniycem bakalim ne olcak
-
denemeden önce hortumlara silikonlara bir baksan daha kolay anlarsın? kaçak olabilir turbonun emişini bi sök yağ vs birşey varmı boşuna deneme öyle belki mekanik problem var iyice kötü olacak, yağ atma vs duman varmı
-
gösterge sensöründen olamazmı ? hissedilir güç kaybı varmı?
-
arkadaşlar şimdi servisten geldim bütün hortumlar kelepçeler vs kontrol edildi..yağ kaçağı-terleme akıtma vs yok..turbo palleri gayet normal,yağ duman atma da yok..akşam deneyip görücem..eğer eskisi gibi geçiyorsam boost saatini özenle parçalıycam :) göstergenin sensör benzeri elektonik bi kutusu var ona bakmadım işte o arıza yapmış olbilir belki..