Daha Önce Verildiyse Konu Silinebilir Eski Bir kaza Sanırım ama şimdi dikkatimi çekti çok kötü bir kaza olmuş :S:S
http://www.beyazgazete.com/video/201...gitti-atv.html
Printable View
Daha Önce Verildiyse Konu Silinebilir Eski Bir kaza Sanırım ama şimdi dikkatimi çekti çok kötü bir kaza olmuş :S:S
http://www.beyazgazete.com/video/201...gitti-atv.html
off çok kotu olmuş ya megane galiba araç tam olarak nasıl savrulduğunuda anlayamadım videodan
cok fecı bı kaza doblodakıne bişi oldumu acaba
doblo çok fena havaya uçtu
allah hepimizi böle kazalardan korusun ...yazık olmuş daha çook genç bee..
doblodaki saglammıs heralde mucize eseri kurtulmus...
yolda bariyer olsa bu kadar buyuk bi kaza olmaz mıs... allah rahmet eylesin pisi pisine olmek diye buna deniyor...
harbıden fena olmus doblodukını merak ettım
ohaaa karşı şeride geçmeseydi iyidi....
allah rahmet eylesin.
hiç bulaşmayacaksın bu makas işine sen iyi pilotsundur önündeki acemi olur sonra böyle olaylar olur gidi verirsin gençmişte be....
saro mahvettin beni be çok kötüymüş :(
Gerçekten çok ciddi bir kaza Allah hepimizi böyle kazalardan korusun sakin sakin kendi yolunda giderken biler karşı şeritten gelen neler yapıyor işte!!!!
Nasıl olmuş bu kaza hiç anlamadım. Emniyet kemerini yavaş hızlı her an takmamız gerektiğinin bir kanıtı. Adam kendi halinde doblo ile giderken hiç beklenmedik bir anda çok ciddi bir kazaya karışıyor.
Tech Olarak Trafikte Gazlamaya Makasa Hayır !
ne gerek var böyle hareketlere ya. Trafikte yoğun grüyorsun :S
harbiden yaw en cokda doblocuya uzuldum yazık adama valla neler cekmistir durduk yere allahtan daha yasayacak omru varmısta bisey olmamıs...
arkadslar kendimizi dusundugumuz yok en azından baska insanları dusunelim...
ben gecirdiğim bir kaza sonucu arkamdan gelen baska bir aracın 5 takla atmasına sebep oldum takla atan aracın icindekilerinde benimde verilmis sadakam varmıs ki adamların burnu bile kanamadı onlara bisey olsaydı heralde simdi hapislerde surunuyordum o gun bugun tehlikeden kacarım basımıza gelince anlıyoruz ama siz siz olun basınıza gelmeden anlayın...
doğruya doğru Çoğumz trafikte hırs yapıp hız yappıyoruz gidcğmz yere 5 dk geç gitmeyi bilmiyoruz her kaza videosunda aynı sözleri söylüyoruz ama ne sevenlerimize ne kendimze bunu yapmaya hakkımız yok :S
Ben her kaza videosunda emniyet kemerlerini takalım diyorum. :)