-
son anda!!!
evet ankarada artan bu şerefsizlerden bizde dun gece nasibimizi almak uzereydikki Allah tan son belkide 30 sn de ust komsunun sayesinde kurtardık..
ankara draglarına gelenler bilirler mavi bi subarumuz var gc8 dun gece hırsız girdi kontagın oraları komple sokmus silecek kolunu falan kırmıs ama şansımıza kaputu acamamıs daha dogrusu sanırım kaputun mandallarını acamamıs bu sayede alarmı hemen susturamamıs ust komsunun kalkıp bagırmasıyla takım taklavat ne varsa bırakıp kacmıs şerefsizler olan silecek koluna birde tesisata oldu neyse onada şükür ucuz atlattık..
Ankaralılar çok dikkat edin geceleri bu şerefsizlere.kesinlikle ama kesinlikle emniyet yol verdi bunlara cunku bunu yapmaya kalktıkları yer tayyibin evine 250 metre mesafede varın gerisini siz dusunun.
-
gemiş olsun çok Allaha şükür kötüsünden esirgemiş
-
-
ankaranın nedir bu hali ya millet hırsız avına çıkıcak yakında
-
cok geçmiş olsun resmen allah korumus serefsizler TT araçlarınımı takip ediyorlar anlamadımki
-
geçmiş olsun Ankara da gerçekten çoğaldı bu hırsızlık olayları....
-
büyük geçmiş olsun diliyorum
-
geçmiş olsun dayı bu nedir allah belalarını versin ya..
-
çok geçmiş olsun, daha önceki çalınan araç konularında oldugu gibi yine soruyorum Ankara emniyeti ne yapıyor???
-
sagolun beyler.Ankarada durum içler acısı bile degil gordumki onu bile gecmiş
-
ankara emniyeti cayır cayır heryere mobese direkleri dikmekle meşgul...
-
geçmiş olsun büyük sans...
-
cok gecmıs olsun bununla kurtulmusunuz
-
-
-
çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
-
geçmiş olsun fatih maalesef ortalık çok kötü.tesisat, basınc saatleri fln görünür olmasın hemen patlatıolar.:(
-
ucuz atlatmışsınız. valla bende çok tedirgin yatıyorum bişey olacak diye
-
çok geçmiş olsun. Mübarek ramazan ayında bu şerefsizlere inşallah Allah hakettikleri cezayı verir.