Merhaba arkadaşlar spor helezon almayı düşünüyorum 106gtı ler için hangi markayı tavsiye edersiniz.
Printable View
Merhaba arkadaşlar spor helezon almayı düşünüyorum 106gtı ler için hangi markayı tavsiye edersiniz.
Ben satıcam 4 cm apex.. Düşünür isen.. ama seninde nasıl bişi istediğin önemli?
5 cm eibach kullanıyorum + koni var hem konfor hem yol tutuş mükemmel..kesinlikle tavsiye ederim...
eibach bır numara!
eibach tavsiye ederim konforu bozmaz
yardımlar için teşekkür ederim arkadaşlar sanrım eibach almam gerekiyo tavsiyeler onun yolunda :) birde koni olsa süper olucak diye düşünüyorum.
5 lik Eibach kullanıyorum konfor basıklık tutuş gerçekten iyi.İstersen elimde kutusunda 3.5 eibach var :icon_tup:
3.5 luk eibach alırsan zıplama yapmaz ondan koniyede gerek kalmaz:D
bende 6lık omp yay var koni taktım geçen kasımdamı ekimdemi ne tek yararı zıplamayı kesmesi oldu sertleşme filan olmadı kesinlikle orjinal amortisörlerle ya aynı sertlikte yada çok hafif sert
omp yay sert derler bana sert gelmiyor gayet konforlu bence araba
olay yol tutuşsa OMP 6 cm mükemmel verim alırsın..yok biraz konfor biraz yol tutuş dersen eıbach sportlıne 5 cm...sırf konfor gerisi önemli değil dersen eıbach prokit 3,5 cm ki hiç tavsiye etmem bu yayı orj.bin daha iyi ...
Bende 3.5 Apex var, çok memnunum, eibach'a göre biraz daha sert ama yol tutuş çok iyi. memlekete döneceğim için orjinal yayları geri takıcam, apex düşünürsen pm at.
eibach 10 numara
önler için coilover war istersen
nam yapımı 400 lira
kusura bakma nam 106da werım wermıor cartıng gıbı oluor araba :) + daha uyguna yaptırıorm ben hayrlı satıslar