-
Hyundai İ30 Sports Gt 'Unicorn'
-
maşallah kazaız belasız Fatih Kavak kardeşimizden i30 için yardım alabilirsin onunki bayağı iyi :)
-
okadar çok contrast vermisin ki hiçbirşey belli olmuyor
normal i30dan farkı nedir
-
kazasız belasız maşşallah...
ama nesi özel acaba ben pek bı degısıklık goremedım motor secegenı falanmı farklı
-
normal İ30lar farkı motor,süspansiyon,body kit ve şase güçlendirilmiş olması yani hızlanması gibi şeyler
-
Fotograflar daha kötü olamazdı sanırım, neden bu derece efekt vs verirsiniz anlamam.
Motor nedir, kac cc kac hp, süspansiyonda ne farklar var merak ettim?
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazaız belasız Fatih Kavak kardeşimizden i30 için yardım alabilirsin onunki bayağı iyi :)
senin arabanda yakıor gerçekten Kumburgaz seyranın keyifin önünde cok gördüm senin aracı ve inceledimde yani:D
-
yanı mesela beygırmı farklı motor kodumu turbosumu :D
bu sekılde yazarsanız daha acıklayıcı olur :D
-
motor olarak 135 hp standart verilmiş ve turbosu daha byk yaylar ve amortisör türkiyede Bulunmayan 2 Kapılı genesis İn süspansiyon sistemi kullanılmış daha iyi yol tutuşu babında ve motor kodu degiş
Ayrıca resimler arkadaşım sayesinde bu hale geldi orginallerin üstüne yapıldıgı için kurtaramadık
-
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
-
Alıntı:
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı
motor olarak 135 hp standart verilmiş ve turbosu daha byk yaylar ve amortisör türkiyede Bulunmayan 2 Kapılı genesis İn süspansiyon sistemi kullanılmış daha iyi yol tutuşu babında ve motor kodu degiş
Ayrıca resimler arkadaşım sayesinde bu hale geldi orginallerin üstüne yapıldıgı için kurtaramadık
oww maşallah kazasız belasız kullan
benim i30 i30 diilmiş demek :p :D
1.6d 135 hp aman yarabbi :D
-
eyw sagolda işte arabayı aldıgımda ögrendigim şeyler bunlar senin İ30 da görmek isterim:D
seninki dizel mi acaba:D Benimki benzinlide
-
Alıntı:
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı
eyw sagolda işte arabayı aldıgımda ögrendigim şeyler bunlar senin İ30 da görmek isterim:D
seninki dizel mi acaba:D Benimki benzinlide
yok dizel değil 1.4 109 luk
kirletmiyim konuyu link olarak koydum
http://i217.photobucket.com/albums/c...anokan/3-1.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/c...anokan/2-1.jpg
-
wowwww 1.4 109 hp iyimiş yha:D gördüm cok güzelde bi jant gelmeli bence oz-yada başka bi marka
-
2,080px × 1,568px yollamak zorunda mıydın fotoğrafları...
-
Alıntı:
SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı
2,080px × 1,568px yollamak zorunda mıydın fotoğrafları...
arkadaştan aldı fotoları üstünde ben bi oynama yapmadım aldıgım dakka koydum resimleri
-
-
Aracınız sanırım güzel :)
Kazasız belasız sürüşler