PA 106 spec
8200supercihps ve sanayi işi filtre :)
egzoz sistemim orjinal sayılır katalizör ve orta susturucu ve orjinal borular duruyor
sadece sonda 106XS son susturucu mevcut
http://www.streetfire.net/video/pa-1...on_2053835.htm
Printable View
PA 106 spec
8200supercihps ve sanayi işi filtre :)
egzoz sistemim orjinal sayılır katalizör ve orta susturucu ve orjinal borular duruyor
sadece sonda 106XS son susturucu mevcut
http://www.streetfire.net/video/pa-1...on_2053835.htm
güzel hızlanmış maşallah, kazasız belasız :)
Masallah guzel hizlanmis, araci yeni aldiniz sanirim gule gule kullanin.
yok yok, uzun zamandır arkadaşta :)
kat iptali şart orta susturucu kalsın ama bide varsa orj beyin kullan öle bak saniyene?
teşekkür ederim JA nın kadranıda bekleriz :)
teşekkür ederim 7 ay kadar oluyor aracı alalı video cekmekye anca kısmet oldu tekrar teşekkürler :)
chip tak cıkar mı yoksa direk yazılımmı bilmiyorum ancak orj yazılımla nasıl olacağını cok merak ettim ama eskişehirde o dediğin biraz zor malesef ama ilk fırsatta deniycem :)
Maşallah...
Masallah masallah kardesime
106'mız güzel gidiyor yaa maşallah...
allah kaza bela vermesin,biraz daha üstte bassak sonuç belliymiş.ama bizim denediğimiz şekilde belli.eskte uzun yol olsaydıda deneyebilseydik.olsada deneyemem bundan sonra gerçi sözümüz var birilerine.maşallah :)
Maaşallah canavar güzel gidiyor :)
Maşallah iyi gidiyor..Keşke 220 ye dayasaydın :D:D:D
kat çok dolu sanırım sıkıyo araç sankii üst devirlerde ve düz boru istiyo araç ve filterini kazan şeklinde yapman daha iyi olcaktır eğer öyleyse sorun yok ... bide kısa şart :D
Masallah :)
normal heraldede yavaş geldi gözüme biraz oynanmak istiyor komple düz boru sona ss filan güzel olur
özellikle 4 ve 5 te üst devirlerde bencede yavas XS egsoz dan olabilirmi acaba diye düşünüyorum üst devir verimsizliği egsoz XS mi quick mi onuda bilmiyorum ama GTI susturucusu değil onu biliyorum.
sinan abi ilerde polis radar vs vardı dedim yeter bu kadar :)
melih abi filtrem sanayi işi 20 liralıklardan aldığımda öyleydi ama onunda kazanı var yuvarlak olan kazanlılardan güzel bir CAİ ye geçişi düşünüyorum..GÖKİnin değimiyle çokomellere bağlı biraz :D
birşey sorucam ben şimdi 51 lik düz potsuz borumu ceksem ancak sonda mevcut bulunan PUG egzozu olan ama modelini bilmediğim egzozu kullansam üst devirlerimi biraz daha canlandırabilirmiyim acaba ?Alacağım verim 10 üzerinden kaç olur sizce?
yorumda bulunan herkese cok teşekkür ederim :)
beniö görüşüm kazan kullanmak daha iyi sıcak havanın emişini azaltıyo ve sabit bi yerden hava alıyo motor kısmı dar olduğu için cai fara delik acmadan bi anlamı kalmıyo bu benim görüşüm ve coğu 106 yada bu şekilde uygulama yaptık..