http://www.youtube.com/watch?v=HNhvPhJWxeM
eski arabam 92 civic si stock sadece son susturucu var. arkasındaki mavi 93 civic si özellikleri sitede var.
en arkadan gelen ise içinde 3 kişi 206gti gazdan çekmek zorunda kalıyo :)
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=HNhvPhJWxeM
eski arabam 92 civic si stock sadece son susturucu var. arkasındaki mavi 93 civic si özellikleri sitede var.
en arkadan gelen ise içinde 3 kişi 206gti gazdan çekmek zorunda kalıyo :)
:) güzel vidyo çok güzel yürüyen bir si di...
maşşallah çağlarım...
gördüğüm en iyi yürüyen standart si dı...
çağlarcım benim arabadakileri istersen 4kişi olarak say tekinle tünay vardı ikisi 3adam edio zaten :D:D
tesekkuer ederım sertacım ıltıfatın ıcın...delı gelıyoduk arkadan:d
caglarım gusel arabaydı ya...hangı si di bu:D
Çaglar senin araban kullanıcıdan modifiyeliydi senin özellikleride aşaga doyru yazsak baya yer tutar demekki neymiş önemli olan işlevi ;)
yazmayı unutmuşum abi mugen jap yapıştırma vardı arka plakanın altında +10hp :)
http://img442.imageshack.us/img442/7...gesmalloh7.jpg
inanmayan olabilir resminide koyıyım :)
ha bu arada fotoşop bilmiyorum hatta adını bile yazamıyorum:)
:) bir ara bulusup resim cekelim hep beraber...
:ofk: :ofk: :ofk:
Yaaa bukadarda saçmalık olmaz.okuyunca nevrim döndü.1 sene onceki video yu koyup ondan sonrada ozellikleri sitede yazıyo demek ayıp.:ofk: amacın ne senin
O videoda arabamda ne filitree nede egzoz vardı + 16 jant + subbass vardı.14 jant ve egzoz lu bi arabayla o kadar fark olması normal.Arabanın yeni sahibini bul getir getirebiliyosan bakalım kaç boy fark yicek ha.
paylasım ıcın tesekkurler....
nevrin dönecekse denemiyceksin kardeşim geçen yazın vidosu ister şimdi koyarım ister 2 sene sonra. neden şimdi koyduğumu tahmin edebiliyosundur az cok
ne filtre vardı demişsin o gün filtrenin korumasını nerden aldıgını söylüyodun diye hatırlıyorum ben. neo dan ayar var fln diyodun ama stock du diyosan stock olsun hadi
eski arabamı bulamam şu an ama 3 aşşa 5 yukarı aynı giden bi araba var özel msj attım ama kutun dolmuş. özel msj at numaranı burdan gelince çayyoluna arayalım bu akşam.
ahahhaahah çok komik şeyler bunlar ya efsanesiniz siz kardeşlerim sürekli olaylar fln ne alıp veremediniz var bu kadar anlamıyorum ki ya :):):)
ahh be kardeşim böle eski defterleri açmayın tee 1 sene önceki vidio fln ne gerek var biz böle şeyleri kendi aramızda halletmeyi severiz en gzl ide öle ya yüzyüze gelceksiniz kardeşim böle toplu ortamlarda birbirinizi küçük düşürmeye çalışmayın zarar görüyosunuz abi gerek yok
Anılcım valla ben de zamanında koyacaktım videoyu da dedim ayıp olmasın gerek yok fln.. Sonra başka konularda herkesin öyle iyi niyetli olmadığını farkettim. Laf sokmalar gülmeler geldi maşallah demesini beklediğin insanlardan. Ha madem öyle işte böyle bizde de herkese gösterdiği saygı kadar saygı göstermek lazım demekki.
ne diyim size sürekli bi sorununuz var ankaralılar olarak hep biri birine bişi diyo biyerden eski bişi çıkıyo hiçmi birbirinizi sevmiyosunuz anlamadım veyatta hiçmi aynı ortamlara girmiyosunuz yüzyüze bakmıyosunuz gereksiz bence burda böle konular yapmayın hadi iyi günler
ankara da böyle işte :confused:
çağlar araban gerçekten güzel yürüyodu tebrikler
İşte bu geçme geçilme hırsına yenik düşüyosunuz sürekli.Boyle kincilikle hiçbiyere varamazsınız.
Asıl konu şimdi anlaşıldı.
Arkadaş bi Vti geçtiği videoyu koymuştu siteye.Bende bir cok arkadaş gibi gayet objektif bir şekilde aşırı beslemeli bir arabanın atmosferik bir arabayı geçmesinin normal olduğu soylemiştim.Bunu laf sokma olarak algılıyorsan o senin ayıbın.Benimle aynı fikirde olan bir kac arkadaş daha vardı.
Anlaşılan bu yorumum pek hoşa gitmemiş.Boyle eski videoları koyarak misilleme yapmak ayıp.Benim arabamın nasıl yuruduğunu bilen biliyo.Ben sizin gibi geçtiğim arabaların videolarını buralara koyup hem geçilen arkadaşı rencide etmeye hemde tartışmalara girmeye gerek duymuyorum.