bu sabah cep telefonuma " değerli abonemiz 2009-2010 tarihleri arasında seda sayanın başlatılmış olduğu pepsi yaşatır kampanyasından hattınız 1500 hat arasından 2. çıkarak 10.000 tl para ödülü kazanmıştır bilgi ve işlem için 0539 742 19 95 nolu pepsi danışma hattını arayarak öğrenebilirsiniz ...pepsi... " diye bir mesaj geldi
düşünüyorum ben pepsi içmem ama hattım seri numara belki ondan çekilişden kazanmışım diye ve yukarıdaki numarayı aradım ama kapalıydı bende gönderen numara olan 0539 738 95 19 numarayı aradım ve çalar çalmaz bi eleman çıkdı merhaba pepsiye hoşgeldiniz dedi bende mesaj geldiğini söyledim elemanda tebrik etti ve parayı hayır kurumunamı bağışlamak istediğim yoksa almak istediğimimi sordu arkasından tc kimlik numaramı istediği bende üç rakamı söyledikden sonra şüphelendim ve telefonu kapattım sonrasında pepsi sayfasında dolandırıcılık olduğu ile ilgili yazıyı okudukdan sonra polise ihbar ettim, polis memuruda bu konu ile çok karşılaşıldığını ve kalkımızın daha dikkatli olması gerekdiğini söyleyerek verdiğim numarları takibe alacaklarını söyledi...
millet artık nerde saçma sapan işler var onların peşine düşmüş, Allah sonumuzu hayır etsin...