-
Club Honda Konya İftar Toplantısı
-
masallah arabalar guzwl ama hakan harbı araban en can alıcısı ıclerınde
-
EP kasa nın acil kaputtaki beyazı çıkarması gerek..
-
cok guzel bi akşamdı gelen herkeze teşekkür ederim inş zamanla daha güzellerini organize ederiz en guzelıde yemekten sonra go_karttı ölümüne yan yan dı :D
-
Alıntı:
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel bi akşamdı gelen herkeze teşekkür ederim inş zamanla daha güzellerini organize ederiz en guzelıde yemekten sonra go_karttı ölümüne yan yan dı :D
emek verdiniz düzenlediniz tekrar teşekkürler.
go-kart'ı hatırlatma:D
-
burhan abi senin makina fenaydı seke seke haha :D:D
-
Alıntı:
xTReme Nickli Üyeden Alıntı
burhan abi senin makina fenaydı seke seke haha :D:D
yaw gece eve gıttım sırtım komple morarmış sol kolum şişmiş hanım diyor kavgadanmı geldin neoldu diyor :D :D
-
Alıntı:
hakan Nickli Üyeden Alıntı
emek verdiniz düzenlediniz tekrar teşekkürler.
go-kart'ı hatırlatma:D
hakan seni göremedim hiç cok turmu bindirn naptın :D
-
burhan abi çok dehçet karizmasın heee....valla çok güzel olmuş hemşerilerim...
-
Alıntı:
hakan seni göremedim hiç cok turmu bindirn naptın :D
hurda bana denkgeldi.pat pat ediyo gitmiyodu.düzlüğe çıkınca yanımdan nosluyo gibi geçiyodunuz.:p
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
burhan abi çok dehçet karizmasın heee....valla çok güzel olmuş hemşerilerim...
yok bea ne karizması aclık susuzluk vurdu beynime nevrim dönmüş son dakikaları sayarken verilen bi poz :D:D:D
-
guzel bı ıftar olmus darısa ıstanbula:)
-
Alıntı:
yok bea ne karizması aclık susuzluk vurdu beynime nevrim dönmüş son dakikaları sayarken verilen bi poz :D:D:D
ahaha :D abi senin go kart aracında bence sertleştirilmiş coil vardı :D dönerken baya bi efor sarfediyodun seke seke :D
-
Alıntı:
Spawn Nickli Üyeden Alıntı
EP kasa nın acil kaputtaki beyazı çıkarması gerek..
o arac zamaninda fuar arabasiydi focal`in,zamaninda komple sedefli(simli)mor+sedefli beyaza boyandi,anlicgin boya o..Buyuk ihtimalle alan kisilerde renk kodunu bilmediignden(Veyahut hoslarina gittiginden) boyatmamislar(boyatmiyolar)..Benim tek merak ettigim bisey var Zy`de komple SS vardi duruyomu acaba?cok guzel sesi vardi zamaninda:D
guzel bulusma olmus gibi gozukuyo,tum araclarada masallah.
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
o arac zamaninda fuar arabasiydi focal`in,zamaninda komple sedefli(simli)mor+sedefli beyaza boyandi,anlicgin boya o..Buyuk ihtimalle alan kisilerde renk kodunu bilmediignden(Veyahut hoslarina gittiginden) boyatmamislar(boyatmiyolar)..Benim tek merak ettigim bisey var Zy`de komple SS vardi duruyomu acaba?cok guzel sesi vardi zamaninda:D
guzel bulusma olmus gibi gozukuyo,tum araclarada masallah.
arac yakın zamanda boyanıcak ;) komple ss halen var suanda son dc var 15 gün sonra vizeye gircek sonra 76 lık hks takılcak :)
-
Alıntı:
ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı
arac yakın zamanda boyanıcak ;) komple ss halen var suanda son dc var 15 gün sonra vizeye gircek sonra 76 lık hks takılcak :)
Hayirli olsun insallah. :)
-
Alıntı:
hakan Nickli Üyeden Alıntı
hurda bana denkgeldi.pat pat ediyo gitmiyodu.düzlüğe çıkınca yanımdan nosluyo gibi geçiyodunuz.:p
wideband olsaydı mustafa ayarlardı hemen :D afr si sıkıntılıydı onun hahha :D
-
Alıntı:
yaw gece eve gıttım sırtım komple morarmış sol kolum şişmiş hanım diyor kavgadanmı geldin neoldu diyor :D :D
her yerim ağrıyo dediğinde bu kadar ciddi olabileceğini düşünmemiştim abi :D:D
-
güzel buluşma, hani EK9 :cool: