arkadaşlar bu iki aracın drag da ve rollingde ne olur sizce deneyen varmı yorumlarınızı bekliyorum
dip not : bmw stock mercedes amg oldugunu iddaa ediyor,2 aracta ilk el.
Printable View
arkadaşlar bu iki aracın drag da ve rollingde ne olur sizce deneyen varmı yorumlarınızı bekliyorum
dip not : bmw stock mercedes amg oldugunu iddaa ediyor,2 aracta ilk el.
daha neler tabiki Mercedes alır;) Mercedes bırak AMG'yi LPG'yle bile geçer 320'yi:D
bence 500sec alır rahat rahat
85 model ise 242hp 400 n.m :)
92 model ise 320hp 470 n.m :D
torkuyla çöker üstüne
500 Sec alır döner dolaşır bi daha alır :)
Kısa mesafede 320önde olacaktır 10-12metre kadar:D sanırım 100mye yakın önde kalabilir.
Sec500AMG ise 560BMG mi oluyor ?
saglıklı bi 500 320 yi yalan eder :)
Benim 1.6 156 320nin tamponundan ayrılmıyor 500sec'le karşılaştırılması baştan yanlış..
şayin filminde son sahnede vardı "adam bizi düz ovada yer" diyordu :D buda o hesap 500sec alır :)
ohaaa.. bmw leri çok severim ama 500 sec leride iyi bilirim.. 0 dan da roll de de yalan eder bmw yi..
düşününce bile komik geliyor :)
bis ile 106 karşılaştırılması gibi :D 500 sec adı üstünde saniyede 500 kere pompalar:D
biz denedik 1/4 mil de 500 sec anca 2 boy fark ata biliyor o kadar abarttıgınız gibi deil bu arada 86 model arac roolingde fark dahada acılıyor benim anlamadıgım 328 ise rollingde de drag da da ustun oluyor
olacağı o :) hacim varda ağırlık ve mercedes faktörü var hızlı araba yapmayımı biliyordu o yıllarda(hız olarak hep
Bmw gerisindedir ki hala ayni hacim,özelliklerdede yine Bmw mercedesten öndedir)
sec 560 tecrübem olmuştu öyle deli gibi gidiyor olayı yok.. Gidiyor sadece
amerikadamı denedınız
aynen ole bence 320 cok guzel yurudu yakında atarım videolarını 500 sec abartılacak kadar bi arac deil ki bu en saglıklı araclardan birisi cok dogru bi soz hacim hersey demek deildir ve suanda iddaa ediyorum stock e30 325 vs butun 500 veya 560 seclerle deneye bilirim burdan soyluyum en ki teknolojiye eski teknoloji
sec önde olur elbette
500 sec e büyük hakarettir şöyle bir topicin açılması.