mesela : eibach 3,5 yaylar 2cm yada 2.5 iniyormuş .3,5 olarak tam düşüsü sağlayan marka hangisi:confused:
Printable View
mesela : eibach 3,5 yaylar 2cm yada 2.5 iniyormuş .3,5 olarak tam düşüsü sağlayan marka hangisi:confused:
apex i çok duydum gördüm 3.5 düşürüyor çok rahat
apex veya jr ler kesinlikle en çok düşüren yaylar gördüğüm kadarıyla .................
kesinlikle noname bi yay alma belirli markalar harici alma bide her arabya göre yayın düşürmesi değişiyo eibach hr tein koni son olarak fk ama fk lar çinde üretiliyomuş galiba
yay çinde üretilse ne olur almanayada üretilse ne olur :) Ben fk kullanıyodum 3.5 cm net düşürmüştü gayette memnundum
FK kullanıyorum 4cm
4 cm'e yakın düşme oldu gayet yumuşak bir yay konfordan ödün yok 306 da ön çamurluk lastik arasına 1 parmak girmiyor
golf 4 te vogtland kullanmıştım direk 3,5 cm düşmüştü araba..çok sert karakterli bir yayda değildi.ben memnundum baya
benim gördüğüm kadarıyla fk baya indiriyor...
35mm vogtland kullanıyorum, istenilen ölcude dusmeyi sagladı...
cevap : araca göre değişir!
eibach 2-2.5 cm indirir diye kim dedi?
1.3cdti da 1.8gsi yayları kullanıyorum aks ağırlıkları nedeniyle uygun olanıda bu zaten 35mm düşürdü.bu yayları gidip 1.2 benzinli corsa ya takarsan 35mm düşürmez tabi.
bence en iyi apexi düşürüyor.ben h&r kullanıyorum memnunum
bencede araca göre değişir..ap ve koni kullandım tam ayarında düştü,hatta konide birazdaha iyi düştü araç.
3,5 maxtrac benzinli yayı dizel corollada kafadan 4,4cm arkadan ise 3,4cm düşürdü :)
maxtrac ;)