-
opel corsa I ♥ German Style
-
aracına maşallah kazasız belasız ama üyelerimiz kısmında kendini ilk önce tanıt saydın keşke ............
-
masallah bas bırazsıper olsun.
-
güzel görünüyor.biraz daha basılsa süper olur
-
Bu kasa Corsa 'nın güzel hallerinden bir tanesi (: Maşallah, ufak tefek değişikler sonucunda daha iyi olur. :icon_tup:
-
yorumlariniz icin tesekkurler araci daha fazla basamiyoruz ne yazikki arkalardan hic basilmadi ve 1 kisi arkaya bindiginde surtuyo esneme payi yuksek onlerdende 1 bakla kesebildik 2 baklada oturuyo kesemiyoruz.
mladi kendimi tanitmistim bayadir uyeyim ama aracim olmadigi icin aktif olmuyodum fazla o yuzden yeni uye gibi oldu.
-
güzel görünüyor,kazasız belasız sürüşler
-
Maaşallah abi :)
Gökhan ;)
-
German styleda zaten büyük jant takmak değildir amaç. Keşke 8x15 taksaydın ve arabayı bassaydın. Yalnız yay keserek değil, usulune uygun yapılırsa sürtme falan olmaz...
-
-
basılırsa bir de çizik giderici birşeyler uygulanıp azcık parlarsa süpper olur :) maşallah
-
Muzaffer;Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin arkadaşım.Jantlar güzel oldu.Ufak tefek birkaç işlemle aracın çok daha güzel olacak.Mesela sana önceden de söylediğim logosuz Irmscher panjur gibi..=)
-
Maşallah jantları ufaltma imkanın varsa ufalt. Zaten Corsa B çok büyük jant kaldırabilen bir araç değil. Öyle daha rahat basabilirsin. çimento fabrikası tabelası gördüm:) Çok işim düşerdi bi ara Konya çimentoya:)
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Muzaffer;Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin arkadaşım.Jantlar güzel oldu.Ufak tefek birkaç işlemle aracın çok daha güzel olacak.Mesela sana önceden de söylediğim logosuz Irmscher panjur gibi..=)
Corsa B için kasada FK olarak logosuz panjur var. Irmscher'in yok:) FK'da gördüğüm kadarıyla araç üstünde mevcut zaten:)
-
biraz sanayi işi esnemeyi önlemen için amortisörleri sertleştirmen gerekiyor. Ondan sonra esnemeye payı en aza inidirilir. Çok yüksek durduğundan göze hoş gelmiyor basılırsa harika olur maşallah...
-
benim fikrim fotoları gün ışığında çekmen daha faydalı olur aracın rengi buna çok müsait
jantları için genel fikir aynı onun için bişey demiyeceğim fakat 1 bakla kestım olayı çok ilkel ve sonucta bu aracta can taşıyorsun daha sağlıklı mod uygulaman dileğiyle kazasız belasız günlede inş. :icon_tup:
-
güzel olmuş ama ebatları arkadaşın dediği gibi tutsan ölede yakışıklı olurdu basınca x14xe mi kardeşim?
bende de x14xe var mantzelli
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7630120_n.jpg
-
Jant 1 boy büyük olmus. Bu kasanın hakkı 14-15.
14 offsetli pek secenegin olmadıgı icin keske 15 tercih etseydin.
Sürtme konusunda da amortisörlerini sertlestirirsen sorunu cözebilirsin ama konfor sıfıra iner, arka koltuktaki adam konusamaz bile.
-
yorumlar icin tesekkurler basma konusunda dediklerinizi degerlendirecegim
aracda FK marka logosuz panjur var
Can_t: jantlari ufaltma deilde ofsetsiz bi jant alip rahat basma imkaanim olur onuda dusunmuyorum su anda.evet konya cimentonun orda cekildi fotolar :)
DRaGGeR aracda 15 jant var abi dedigin gibi 14 de fazla ofset secenegimiz olmadigi icin mecbur 15 aldim.
-
Ben direk 16 gibi düsünmüstüm, o zaman ET degeri ve offset aldatıyor görüntüde.
Basma konusuna da takılma, cayır cayır sürter biliyorum 2 senedir 9x16 offsetli jant kullanıyorum. Yasayan bilir onu :)