-
Yeni resimler eklendi; UH Civic SiR vs FZG Civic SiR
-
Arkadaslar daha duzenleyemediklerim var, duzenledikce koyacagim buraya ama fotograflarlar neden bu kadar buyuk oldu anlayamadim.
-
resize yapmadan upload etme bence , cok buyuk fotolarin .
-
-
Alıntı:
Selman Nickli Üyeden Alıntı
Sir derken?
SiR derken "efendim (bey)" anlaminda
-
allah kaza bela vermesin ...çok güzel araçlar canlı canlı görmüşem :D
-
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela vermesin ...çok güzel araçlar canlı canlı görmüşem :D
Kanka sagolasin allah razi olsun, senininkinede binbirkez masallah, keske sende aramizda olsaydin, sabah 5'de cekildi resimler :)
-
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Kanka sagolasin allah razi olsun, senininkinede binbirkez masallah, keske sende aramizda olsaydin, sabah 5'de cekildi resimler :)
eyvallah sağol...sabah 5 te bende 5 milyor tane pire uçuyodur :D
-
Elinize sağlık.Fotolar oldukça güzel duruyor.Ama çok az olmuş..=)
-
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah sağol...sabah 5 te bende 5 milyor tane pire uçuyodur :D
bilmem mi, bi tanesini havada amuda kalkarak oldurdum gecen gun :D
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık.Fotolar oldukça güzel duruyor.Ama çok az olmuş..=)
Cok sagol tesekkur ederim Serhat, daha cekilen cok var, duzenledikce ekleyecegim insallah, buradan devam ederiz tekrar :)
-
eskişehirde bir abimde vardı aynı füme renk Sİ otomatikti cok güzel bir durusu vardı maşallah buda cok cok güzel duruyor allah kaza bela göstermesin biraz daha resim iyi olurdu :)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
eskişehirde bir abimde vardı aynı füme renk Sİ otomatikti cok güzel bir durusu vardı maşallah buda cok cok güzel duruyor allah kaza bela göstermesin biraz daha resim iyi olurdu :)
Sanirim Fatih Sarikaya abimden bahsediyorsun, bende eskisehirliyim, istanbulda yasiyorum, eskisehirdeyken benim komsumdu o :)
Bu arada eskisehire sik sk gidip geliyorum, geldigimde mutlaka goruselim kardesim, senin aracininda masallahi var :)
-
aynen fatih abinin aracıydı :) Eskişehirli olduğunu bilmiyordum geldiğinde görüşelim çayımızı
corbamızı içmeye gidelim mutlaka :)
-
Alıntı:
darkred Nickli Üyeden Alıntı
aynen fatih abinin aracıydı :) Eskişehirli olduğunu bilmiyordum geldiğinde görüşelim çayımızı
corbamızı içmeye gidelim mutlaka :)
tabiki super olur ben gordum avatarinda dicektim ama unuttum bi sure once, sen benim msni profilime bakip ekler misin kardesim? :)
-
güzel görünüyor maşallah..
-
2 aracada maşallah daha detaylı fotolar bekleriz
-
fotolar çok canlı çıkmış maşallah
-
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
SiR derken "efendim (bey)" anlaminda
:D:D:D :icon_tup:
-