206rc:yazılım filtre eksoz.2kisi
35 Hp saxo vts: pt52 egzantrik-wiseco piston-13/61 sanzuman-chip-filtre eksoz-timing.2kisi
camera 206rc
devirler pek uyusmadıgından orta yolu bulmaya calıstık.:icon_tup:
2vites 4000 devirde 206 rc
Printable View
206rc:yazılım filtre eksoz.2kisi
35 Hp saxo vts: pt52 egzantrik-wiseco piston-13/61 sanzuman-chip-filtre eksoz-timing.2kisi
camera 206rc
devirler pek uyusmadıgından orta yolu bulmaya calıstık.:icon_tup:
2vites 4000 devirde 206 rc
sesler güzel ama görüntüden pek bişey cıkmıyor :)
maşşallah kafa kafaya gdityorlar. sondaki açmanın nedenide 4 den 5 e yavaş çekmen sanırım adaş. vites halatın çıkıyor diye?
maşallah da ,
başlık "eyes wide shut" olsa süper olcakmış :D
birde saxo'nun piston çapı ve sıkıştırmasını öğrenebilirmiyiz sakıncası yoksa :heyoo:
ya bu RC ler bu kadar gidiyomu ya??
cam dan hıc bır sey anlamadımm :D
mşllh. iki aracada en çok zevk aldıgım denemeler bunlar yanyana elele kolkola olanlar :)
sanırsam artık turbovtec i satıp esas yerime dönme vaktim geldi:) özledim böyle yürümeleri
Maşallah 2araçada güzel deneme olmuş,,karanlık ama sesler tatmin ediyo yeterince:)
maaşallah gerçektende bu rc yürüyo :) saxoda güzel gitmiş özellikle uzunda da kesilmemesi güzel gerçektende ............
RC ler varım diyor. Maaşallah RC lere.
Köstebekler kafaları çıkarmaya başladı:D:D
tü tü tü masallah.
bence saxo iyi gitmiyor sorun var arabda bende rc ile denedim
arkadaşlar şaka gib yorumlar yapmayın şuan mutinin 206 205 hp civardır
öle herkesle denediğiniz gibi kıstas almayın rc o kadar cins arabaki ben 100 defa rollingde çıkmışımdır her seferinde aynı şekilde vites bile atamazsın arabada
2 den 3 e bikere kötü at sadece 2 den 3 e 1 boy geriye düşersin öle garip araba
RC'lerin geneli için bişi diyemem ama Mutinin arabanın maşallahı var.. allah nazardan saklasın.