-
bora & ibiza tdi (chip) & corolla d4d
-
hepsine bad request diyor kanka ;)
-
-
hocam ayagınıza saglık.. fakat denemelerdeki corolla d4d değil.. d4d dizel motora verilen ad.. videodaki corolla ise benzinli versiyon.. devir saati 8000de bitiyor.. ve acı haber ama eger ciddi bi şekilde kullanılırsa videodaki diger araçları fena üzer ;)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
hocam ayagınıza saglık.. fakat denemelerdeki corolla d4d değil.. d4d dizel motora verilen ad.. videodaki corolla ise benzinli versiyon.. devir saati 8000de bitiyor.. ve acı haber ama eger ciddi bi şekilde kullanılırsa videodaki diger araçları fena üzer ;)
olm bildiğin d4d corolla , ama hb :D sinanınkinden..
http://www.streetfire.net/video/bora...4d_2056554.htm
bu videoda dikkatli bak kanka en başta kadrana , bildiğin d4d.. sen ibizaya geçeli unutmuşun emektarı ;)
-
yanlız mehmet bişey dikkatimi çekti, her araçta 2 şer kişi var sen tek kişisin :)
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Yanılıyorsunuz,defalarca kullanmış ve sürekli bindigim bir araç ve d4d,ve bence gayette ciddi birşekilde kullanmış. :)
Alıntı:
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı
yanlız mehmet bişey dikkatimi çekti, her araçta 2 şer kişi var sen tek kişisin :)
aslında tek kişi degilim, 2 kamera vardı, kameramanlar degiştiler sürekli, ama bendeyken cep tel'in şarj bitti, istersen sana benden çekilmiş video'da koyayım levo'cum 1 tane olcaktı sanırım yarım yamalak:)
-
sen öyle diyorsan öyledir kankacım, tek kişiymişsin gibi geldi dikkat ettiğim videolarda :D
-
tek olmadıgım video'ya bakiyim kesebilirsem yolliyim sana, cok uzun baya muabbet şamata var içinde, 5-10 kilometre öyle gitmiştik yavaş yavaş: )
-
yollama olm uğraşma tamam :)
-
ayağıınıza sağlık....eksoz ve filtre sesi olmayan rollerde genelde uzun süre yan yana gitmeler oluyo r :D
-
3 kornayı tutturamamışsınız birçok video da yav ilk linkte sıkıldım ben resmen :) Ama sizin eğlendiğiniz kesin güzel bir gün olduğuda kesin emeğinize sağlık daha düzgün çekimlerle paylaşırsınız inş. Kazasız belasız
-
Alıntı:
CanBasel Nickli Üyeden Alıntı
3 kornayı tutturamamışsınız birçok video da yav ilk linkte sıkıldım ben resmen :) Ama sizin eğlendiğiniz kesin güzel bir gün olduğuda kesin emeğinize sağlık daha düzgün çekimlerle paylaşırsınız inş. Kazasız belasız
Sagolun , oldugu kadar napalım :)
-
maşallah bütün araçlara....
-
-
-
Teşekkürler arkadaşlar eğlendik aramızda :)
-
maşallah bora çok güzel yürüyor :)
-
maşallah araçlara.borada hiçbişi yok mu?