-
Dikkat hırsızlar azdı :s
Bugun sabah komsunun kapıyı calmasıyla uyandım arabanın camını patlatmışlar dedi şaka sandım ama gercekmiş :(
sabah 7de yürüyüşe giden komşum sağlamdı diyor sabah 7 ile 8 arası patlatmışlar yan camı bu ne cesaret sabahın köründe ya :(
asıl mesele polisi aradım dıyokı kaskon varmı yok o zaman benı ne aradın dıyo ben napim diyo böyle sacma bi iş varmı ya nasıl memleket oldu
şimdi diyo ifade verecen dıyo karakola gitcez dıyo 2-3 saat ugrascan dıyo sonra savcı cagırcak senı dıyo uğraş dur dıyo lafa bak ya
arkadaslar aman dıkkat polistende hayır yok kımseye ....
-
geçmiş olsun arkadaşım,, bunun gibi polislerle uğraşmamak ve kafamızın rahat olması için 5-10 lira verip garaja koymamız çok daha iyi olur..
Allah yardımcınız olsun..
Saygılar
Rıdvan..
-
polislerin şahsi meselesi değil maalesef. prosedür karmaşasından başka birşey değil. aynısı bizim şirket araçlarının da başına geldi ama maalesef dediklerin doğru. işlemlerinin yapılmasını istiyorsan zaman kaybı yaşarsın. sonuç alacağını bilsen uğraş ama ne yazıkki sonuç yok.....
-
geçmiş olsun..ben kendi adıma bu konularda hiç bir zaman polise güvenmiyorum..tek mecburiyetim kasko için zabıt tutturtmak maalesef..giden çalınan hiç bir şeyin bulunduğunu veya yapanların yakalandığını duymadım..
-
-
-
walla geşmiş olsunn umarımm maddi hasarın azdırr
-
-
-
geçmiş olsun bir camla atlatmışsınız.
-
Polisin yapacak bir durumu yok kanunlar böyle malesef Geçmiş olsun...
-
Memleketin çivisi çıkmış.Adam yapıyor cezası yok.Ceza olmadımı 2.de olur 3.de.
Geçmiş olsun kardeşim.Allah daha beterinden korusun.Nazar de göz de geç:)
-
uraşılmadığı için bu durumdayız zate.
-
uğraş durmuş.. ya peki bu polisler ne diye maaş alıyor? bi gelip bakmak zabıt tutmak hatta çevrede kamera varsa incelemek bu kadar mı zor? polisin yaptığı suça yataklık ve teşvik etmektir... nede olsa polis bir şey yapmıyor diyip dalsın millet arabalara....
-
geçmiş olsun hasarın ne kadar?
-
Gecmıs olsun ya kasko yapıp dusunmemek lazım yada garaja koymak lazım
-
Bence polisin bi parmagi var bu islerde. Nasil bukadar rahatlar anlamiorm. Kendilerine bi cikarlari varki bole yapiolar.
Sen bu milleti korumak icin gorevlendirilmissin peki bu yaptigin ne ???
Cok gecmis olsun.. Umarim maddi olarak cok bi sknti olmamistir
-
Geçmiş olsun ankara bu ara duyulur oldu kötü haberler bunlar.Allah korumuş.Bence otoparka koyabılıyorsanız oraya bırakın ayda belli bir ücret karşılığı koyun yapacak bısey yoksa.Biz ist öyle yapıyorduk.
-
geçmiş olsun, giden gitti canınız sağ olsun, yapanların allah cezası versin demekten başka çarede yok...