-
vti mi? czt mi?
arkadslar bu ıkı arac arasına kararsız kldım vtı alıcam 5 aydır beklıyorum fakat dogru duzgun vti yok olanda ucuyo balıkesırdekı abla dahıl:D:D aralarında pek pek fıyt farkıda yok vti 99 bakıyorum altına bakmıyorum bıle czt lerede gecen satılan sıyah tan sonra bakmaya basladım sızce hangısını almalıyım
bekledıklrım : sanroof klıma aırbag vede hızlı olması tabıkı
takıldıklarım : czt nın ıkıncı elının kotu olması
vti nın 99 model yanı dusuk modelıne gore fıyatının yuksek olması
sızce hangısı yardım PLEASEEEEE
-
-
Bende vti düşünüyodum şu aralar kararım tamamen deişti .Czt hem daha yeni hem daha az yakan bi araç.Bounalume kit dedikleri kitle fena oluyo araç.Hem de ucuz.
-
czt nin tek eksiği bence yeterince yakışıklı olmaması
ben czt alırdım
a3 1.8t de düşünülebilir bu arada
-
ben kararımı cztden yana kullanırdım ;)
-
-
İkinci eli VTI'a nazaran kötü olmasa TABİKİ CZT! derdim, ama ikinci eli kötü olduğu için sadece "czt" diyorum : )
-
pekı nedenlerınıde yazssak yanlarına su yuzden vtı su yuzden czt dıye
-
-
Vti tercihimdir czt yüksek gelir vti dan sonra.
-
vtı ın o fıyatlarla ıkıncı elı ne kadar ıyı olabılır ki :D aylardır satılık olanlar var
-
Vtı piyasada çok var.Czt ise bir nebze az.Vtı eski ve pahallı czt yeni ve gücüne göre ucuz.Czt aşırı besleme vtec atmosferik.
Ayrıca czt'nin vergi avantajı olmalı(vergilendirme sistemini bilmiyorum ama motor hacmi daha düşük)
Ben czt'yi tercih ederdim.
-
tabiki czt. turbo birkere önü açık. Ayrıca yeni araba modelli araba.
-
CZT turbolu bir araç olduğu için önü açık:)
-
vtı o fıyatlara dedıgın gıbı sahıbındende alardır yıllarır duranlar war ama temızlerıde 1 haftada satılıyo mesela 3 tane sureklı duran vtı yazıyım 1 kırmızı ızmırdekı 2 fume caprı nıcklı arkadasımızın 3 kırmızı atasehırde ben 3 unude 99 olarak ornek werdım hepsı 22 lıradan asagaı deıl
-
ikiside güzel araç. hangisi içine siniyosa onu al.. bence vti al..
-
czt de bildigim esp kapatılamıyor
-
vti yi nelerle kiyasladilar....czt biraz hafif kacmis :)
turbo oldugu icin czt...
-
22'ye vtı alacağıma 25-26 ya czt alırım.Serkan abinin var czt'si satılık.Geçen ay dergiye çıktı.