Arkadaşlar max:300 lira gibi bir bütçeyle alınabilecek en iyi navigasyon nedir?81 ilinde detaylı haritası olması önemli.Ayrıca şu internetten güncelleme falan nasıl yapılıyor biri anlatabilir mi?:)
Printable View
Arkadaşlar max:300 lira gibi bir bütçeyle alınabilecek en iyi navigasyon nedir?81 ilinde detaylı haritası olması önemli.Ayrıca şu internetten güncelleme falan nasıl yapılıyor biri anlatabilir mi?:)
tom tom iyi diyolar ama pahalı sanırım
Bugün baktım media markt'da 259 liraydı xl olanı.Sadece tr haritası yüklü.gelişmiş şerit özelliği yok.Acaba o modelde 81 il detaylı haritası varmıdır?
Ayrıca V.İ.P. birşey sorucam.Navigasyonda hotel hastane avm doğal park milli park falanda gözüküyor mu?.
tomtom xl2 kullanıyorum, tavsiye ederim...
temmuz ayında vatan bilgisayardan 289tl ye aldım...
Yazları oldukça geziyoruz.Doğal parkları milli parkları gösteriyor mu bu alet ? Valla gösteriyorsa çok iyi.Birde şu harita işi çok mu uzun iş?
Güncelleme olayı nedir analatırmısın anlmayamadım valla?
Aynen tam tom çok kullanışlı. Y.dışından getirdi kuzen çoruma giderken 40km kadar kar yaptırdı. Aradan dereden
O galiba en üst model ekonomik rota seçimi var onlarda.
Bilgisayardan,elektronik aletlerden pek anladğım söylenemez..Çok zorluk çıkarır mı bu güncelleme olayı ?
Kullanımı çok nasit ilk defa kurcalamak için aldığında her bişeyi anlıyorsun..
Tamam çok teşekkür ederim bu saatte sizleride yordum ama çok sağolun.(mesaj yazan herkes)
Çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
Rica ederiz ST 3-5 tuşa bastık :)
200liraya 2.el garantili bi tamtom bulsak neyse :p
Yok olmaz bayram tatili :)
taksitle sıfır çiçek gibi alsın daha iyi uçuk değil rakam.
Kutu içeriği,güncellemesi,iade şartlarını alırken irdelersin. Olumsuzluk olmaması adına