herkese iyi bayramlar...
gundelık kullanıma yonelık ıkısınden bırını almayı dusunuyorum tavsıyelerınız nelerdır fn2type r yazmayın aldım 1 hafta sonra sattım...
tesekkurler...
bıldıgınız uygun temız araba varsa lınkını koyarsanız sevınırım...
Printable View
herkese iyi bayramlar...
gundelık kullanıma yonelık ıkısınden bırını almayı dusunuyorum tavsıyelerınız nelerdır fn2type r yazmayın aldım 1 hafta sonra sattım...
tesekkurler...
bıldıgınız uygun temız araba varsa lınkını koyarsanız sevınırım...
Hangi yönünden tercih edersin dersen bisey diyemem ama sahsen 207 RC'nin yanında Cooper'ı hiç düşünmeden alırım
Ortak noktaları motorları ancak her şekilde Mcs tercih ederim.
207 yerine cooper 1 gömlek daha üstün bence
bütçede sorun yoksa herkes cooper s seçer heralde bu karşılaşmada ikinci elleri arasında 20 bi liraya yakın fark var ztn
bende cooper s derim tabii
Günlük kullanım için sormuşsunuz 207 RC derim..Mini çok kullanışsız bana göre (görüş açıları arka tarafının darlığı vb)
Sonuçta rolling yada drag yada yüklenebilirlik sormuyorsunuz..
Ama Tech den bana göre Peugeot a oy çıkmaz..;)
cooper s daha iyi bir seçim bence. arkadan itiş her zaman tercihimde daha öndedir. canı sıkılınca yan vermek istiyor insan malumunuz.
Cooper çok dardır sadece arka kısmı değil yalnız önüde çok çok dardır
bildiğiniz gibi bagajı da tamamen yoktur..
Erdem de 2 side vardı sordunuzmu bilmiyorum keşke sorsaydınız
cooper s r56 tercihim olurdu manuel olursa tadından da yenmezdii
İllaki bu iki seçenekten biri değilse Mito ve hatta daha geniş olsun denilirse Scirocco bile olabilir. Ben olsam bu ikisinide düşünürdüm açıkçası.
Mito'nun 1.4 155hp ve 170hp olarak 2 seçeneği var. Dinamikleri iç mekan kalitesi vs Mini kadar başarılı değil ama küçük sınıf bir araç içinde oldukça yeterli.
Cooper'a binmedim, ama RC'ye bindim süspansiyonları biraz(!) sert :D Konfor açısından öyle bir sorunu var.. Yüksek bir yere çıkarken yan şekilde 1 tekeri havada kalır hep :) Olur da yüklemek isterseniz hep sorunlarla karşılaşıyorsunuz basit işlemlerde yani yazılım falan.. Onun dışında sessiz görünümü de hoş gibi çok yakmıyor vs.
FN2 den neden vazgeçtiniz onu da sorayım.. Onun da çok sert yayları var *****.. onun dışında?
cooper tabiki ama sciroccoda fena olmaz :D
Rc ile r56 baya farklı arabalar..motorları aynı ama performansları farklı bi kere :)
Donanım kalite imaj ve sokakta alacağın tepkiler açısından mini yine rc'yi rakip kabul etmez.
Bunların karşılığındada rc 30 bine alınırken cam tavanlı düzgün bi r56 s 50 liradan başlıyor..
evet roccoda ii tercih olabilir
R56 yerine Rocco derim. Ama günlük binmeye RC iyidir. Yedek parça vs.vs. daha ucuz. Bakım filan. Madem günlük km yapıcak her bakımda Borusan'a öpülmek bişi bozulunca dünya para bayılmak hoş olmaz.