http://www.facebook.com/video/video....27789810603487
Arama yaptım ama konuyu bulamadım açıldıysa özür dilerim..
Güzel video olmuş fiesta aşmış kendini..:D
Printable View
http://www.facebook.com/video/video....27789810603487
Arama yaptım ama konuyu bulamadım açıldıysa özür dilerim..
Güzel video olmuş fiesta aşmış kendini..:D
yarına hemen bir fiesta sorgusu görürüz :)
sırasıyla üç sahne hoşuma gitti ; ıslak zemindeki dönerken ilerleme (bkz.hagi nin vuruşları) bir diğeri ise eğimli yolun ortasındaki kukanın etrafında sıfır çizerken yukarı ve aşağı süzülüş.. ve tabiki son sahnedeki burn out !
subaruyu kullanırken çok çok daha hakimdi araca diye düşünüyorum ford a o kadar da hakim değil bence
fiestaya alışamamış bence subaru kadar hakim değil araca.
adam daha ne yapacak :D helal olsun subaru'nunkinden daha güzel hareketler var,daha etkileyici olmuş bence...
insan değilsin ken block
güzel olmuş bende çok beğendim
daha napsın adam...
süper yaa bence subaru yanlamayı ve hareketleri daha fazla gösteriyor zaten fiesta kıç atmıyo komple yan gidio..:D
Video değilde linkteki yorumlar bitirdi beni....
gayett iyi bnce subaru videosunuda tekrar izleyin arkadaslar adam gercekten iyi ki fiesta ewt arkayı bırrakmıyor dırekk komple yan :):)
aynen öyle daha ne yapacak adam gayet güzel oldukça başarılı
Öh be arkadaş :) Evde son sez izledim müthiş zevkli :D Çatara patara oldu bina:D
ĨĹĤÁŃ МĔŤĨŃ ford fiesta bu acayip araba 220 ibre war 220 yi gördu yanı 2010 modeli :D bu daha dehşetmiş gerçi :D
masallah adama bindigi arac devlesiyo resmen bi fiestayi bole gorecegimi hic dusunmezdim
Duvara güzel yasladı yalnız:D
Valla hepsi birbirinden güzel olmuş,arabayla da baya bir uğraşılmış belli yerinde duramayan bi makina yapmışlar :D
sorgu konusuysa muhtemelen herkesin aklından bir fiesta geçer :)
0-60 mph 1.9 sn...süper birşey,son hız kaç acaba? :) bugatti falan dinlemiyor keşke satılsa :D
Çok güzel bir video ama yandığım tek nokta te37 ler lastikler madem bitti ne diye yazık edersin o jantlara :D:D