Öncelikle lütfen yazıları düzgünce okuyalım ona göre düşünüp yazalım.
Dün gece hiç yapmadığım birşeyi yaptım :) Çıktım uzuuun uzun sıkıp video aldım 4 - 5 adet. :) Sabah 6 ya kadarda upload ları sürdü.Gayet kaliteli güzel çekim yaptığımı düşünüyorum tel.le falan değil en azından :)
Aldığımdan beridirde arka arkaya bu kadar hiç sıkmadım.Aracımın giderini beğeniyorum maşallah.
Aracımda 51mm podsuz borular sonunda Greddy Ti Titanium Eksoz , Aem Dryflow'un en küçüğünü getirdim ve karbon kazana sığdırdım ısı yalıtım işlerinide kendim yaptım adece bunlar var. Conta timing katkı hafifletme chip kısa egzantrik vs vs hiçbirşey yok.Kasnaklar bile hiç ellenmemiş orj sentesini çok beğendim aracın hiç elletmiyorum.SAFC2 aldım ama bagajda :)
Uzun zamandr çekindiğim triger setimi dün değiştirdim sentesini kaçırmadan komple kiti daha bayada gidermiş ama her marşta aklımdaydı ve 4 fren diskimi balatalarınıda , yağ ve yağ filtremide değiştirdim 4600km'de aklımın rahatlamasına sebep oldu.Akşama kadarda sürdü işim.
Durum böyle olunca hazır herşeyim tamken hiç yapmadığım bişeyi yapıp uzun uzun video alıyım dedim :)
Geçelim Videolara:
1.Videomu tanıtım videosu :) Biraz apaçi işiymiş gibi oldu hayatımda ilk defa böyle bişey yaptım :D Herkez yapıyordu meşhurdu ya bir ara bende yapıyım dedim ki yurt dışında halen güncel bir olay :)
Bu videoda 2 şeye dikkat edelim :) 1.si debriyaj telimin değişmesi lazım ilk basıldığında ses yapıyor duyarsınız :) 2.si eksozumun ufaktan alev attığını bende ilk defa videoyu izlerken gördüm amaç o değil Greddy nin sesini duyurmak 106da çok kişi merak ediyordu :icon_tup:
Video 1:Tanıtım
Bu video gecenin sonunda evin 300 mt ilerisinde motor sıcak halde iken çekildi.Soğuk motora marş bası gaz vermiyorumki bunu ilk defa yaptım duran yerde böyle gaz vermeyi sevdiğim birşey değil.Burda amaç sadece eksoz.
Alevde atıyormuşuz çok ufak farkında değiliz :D Bu arada video sonunda araç rolanti bozup stop etmiyor Timer var (Bir yere gittiğimizde stop etti sanıyorlarda :) ) Birde debriyaj telim kaldı son değişecek sesi duyacaksınız ztn :)
Video 2:
Burda servisten çıktıktan bir 45 dk sonrası saat 10 civarları.45 dk bir alıştırıyım dedim fren balatalarımı ve disklerimi biraz ısıttım ve yaktım trafikte birazda aracı bakımlarına alıştıyrıyım dedim ve ufak bir düzlükte 5000 devir 2. vites 70 km - 180 km sonunda kırmızı ışığa yakalandım.Viteslerim burda ormalden yavaş aynı anda çekimde yatığım için
Video 3: Burda yukardaki videodan 2 saat sonra.İzmit'ten eve dönerken evin yoluna ayrılan köprüden 4 5 kere sanayi yoluna gidip geldim dün akşam ztn :)
Motor sıcaktı sadece trafikteki araçların uzaklaşıp gitmesini bekledim.Direk marş ve gaz yapıcağım en son şeydir soğuk motora.Video başında vites önünde yanan kırmız afr ışığı değil Timer'dır.
Bu videoda 5000 devir 2. vites 70 km den 200 Km ye bastım.Viraj göründüğünden daha sert ve içi çok girinti çıkıntı sarsıyr arabayı normalde kamera olmadan yada ben çekmezken sorun yok 220 de girilir ama böyle sıkıntı olsun istemedim.Devamında 3. vites 4800 devir tam 100 km ile bastım 150 km ve yine viraja geldiğim için durdum.
4.video:En uzun videmuz :) Bu videoda 70 km'den 195 e kadar tam gaz ama sonraan yarım gaz yapıyorum farkedersiniz orda viraja giriyorum çıkınca 190 dan viraj daha sıkmaya devam 215 km ye yol olsa kesiciye yürücektim ama dönmek zorunda kaldım ztn yol bitiyor orda.Geri dönüp geldiğim yere sıkıyorum tekrar.Niye 200 üstü sıkmıyor diyenler olabilir o yolsa kameraya çekerken tek elle o kısa mesafede imkansız bu şartlarda.
İyi seyirler.Yorumları eksik tutmayalım çünkü benim için en önemlisi onlar.Ne eksiğimiz gidiğimiz yanışımız varsa bilelim.Roll videosu koymak isterdim type r dahil ama kimse koyulsun istemiyor bende koyamıyorum :) :icon_tup: