Merhaba arkadaşlar
Linkteki araç hakkında geçmişine ait bilgi sahibi olan varmı?
Printable View
Merhaba arkadaşlar
Linkteki araç hakkında geçmişine ait bilgi sahibi olan varmı?
link yok....
16 lara bile bulunabilen bir araç için bence biraz pahalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31382106/detay
bu aracı öneririm benim eski aracım 2009 haziranda satmıştım. Alırken baya bir bakmıştım piyasadaki en temizlerden fiyat olarak pazarlık yaparlar sanırım
aracımla takas etmek istiyor. onun için sizlerden bilgi almak istedim
benim araç 1997 explorer xlt 4.0
ikiside elden çıkarması zor araçlar, tercih tamamen sana ait.
Şimdiye kadar aldığım araçların (son leon hariç) hepsi için aynı şeyi söylediler; hibiri satmaya karar verdikten sonra 1 aydan fazla durmadı satıldı (brava, rover 220, stilo 3k, laguna 2, 406 coupe, hyundai coupe ). Bekleyip uygun fiyatlı ve düzgününü aldım satarkende piyasası neyse o fiyatlardan sattım.Araba düzgün ve hesaplı olursa illa alıcısı cıkıyor. Mesela ben bu fiyattan daha uygun bir fiyata satmıştım geçen sene 0 masrafla baskı balatasına kadar yeniledim öyle sattım.
Buna kesinlikle katılıyorum. satması zor diye bir araç yok. hangi aracı satması kolay. çok atılan araçların adedide çok oluyor o kadar araçtan seninkine bakıcaklar denk gelicek satıcaksın. Kuponların satılması bence daha kolay. arayan ne aradığını biliyor Bence tek kriter hep fiyat.
explorer jipten kolay satılacagı kesin :)
artı yedek parça olayıda çok daha rahat olur, 97 model explorer tanıdığımda vardı ve salıncak sistemine 700 lira fiyat çekmişlerdi bildiğin demir :)
vergisi satışı ve parçasıyla külfetli bir araç ......
jeepi ver kurtul bence :)
jeep degil mi bi aldıgın gün sevinirsin bi sattıgın gün derler :) bana kalırsa 406 cok mantıklı sadece o degil,aklına yatan her türlü otomobille takas et düzgün bi arac olmak kaydıyla :)