Bu aracın Evveliyatı hakkında bir bilgim yok, kimde ne durumdadır bilmiyorum, daha önce görmediğim bir araç..
Ama eğerki lpg bağlanmış bir 35 plaka izmirden yeşil otomatik sx varsa bu arabada oysa o araba 17 ye satılık duruyordu alındı ve kısa süre sora lpg si iptal edilip şimdi yine satışa konulduysa bilemem :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31074695/detay
Şöyle bir durum var km lerine takılma bu arabaların 50bin km de olup 1 hafta ara ile 2 kere motor yapılmış araçta var bildiklerim arasında, bu araç temiz duruyor ama motor durumunu kimse bilemez. birde şu var otomatik şanzuman 21.800 derken Abbasın aracı 22.000 de duruyor bir şanzuman dediğin zaman 3-4 bin liraya aldısı koydusu çevirdisi ile bu paraları döküyorsun..
Otomatik sx genelde çok büyük paralara satılmaz, satılamaz..Alıcı benim için farketmez demediği sürece..Makbul olanı manueldir..
Bu aracı alma niyetindeysen 200sx için servis veren yerlere gider gösterir, genel bir rapor alırsın. çıkacak sorunların raporuna ve maliyetlerine göre tekrar bir pazarlık yapılabilir daha düşük rakamlara alınır diye düşünüyorum..