-
dİKKAT yÜKSEKK geriLİMMM !!!!
-
kazasız blasız takmışın turboyu:P
-
-
Turbonun komple maliyetini ve parçalarını yazarsan çok memnun olurum.Güzel olmuş kazasız belasız kullan.
-
kazasiz belasiz masalla dedigim gibi krom jant japonu bozar :) (bence);)
-
intercoolerde greddy yazıyo ama bana sanki degil gibi geldi doblonun kine cok benziyo neyse kazasız belasız ii forumlar...
-
kazasız belasız iyi gunlerde kullan
-
Alıntı:
Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı
intercoolerde greddy yazıyo ama bana sanki degil gibi geldi doblonun kine cok benziyo neyse kazasız belasız ii forumlar...
tam isabet doblonun zaten:) ..ayrıca yorumlar için teşekkürler herkse..
-
Alıntı:
ozyrace Nickli Üyeden Alıntı
tam isabet doblonun zaten:) ..ayrıca yorumlar için teşekkürler herkse..
pardon ama ozaman niye üstünde greddy yazıyo ? :confused:
-
yanlış anlama kardeş amacım kötülemek degil okey araca bence far aynalarını siyaha boyasan nasıl olur sence bence hoş olur gibi...
-
şimdi de güzel ama bencede krom farlar siyah olsa we jantlar da enkei falan olsa çok daha güzel olur..
bide intercooler ı ne kadara aldın pm atarmısın.. bende düşünüyorum 206hdi a takmayı
-
ilk resimdeki arkadaki yıkılan bina daha 1 ilgimi çekt, ;)
-
kazasız belasız hocam..Set Yıkmış ya binayı :D
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Turbonun komple maliyetini ve parçalarını yazarsan çok memnun olurum.Güzel olmuş kazasız belasız kullan.
Diye sormustum :)
-
Alıntı:
killererkan Nickli Üyeden Alıntı
ilk resimdeki arkadaki yıkılan bina daha 1 ilgimi çekt, ;)
o resimm çok kıyak olduu sen anlamassın abi esprisinii..senin kötü nissanınla hiç foton yok diye kıskanmaaa..:D
-
Alıntı:
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı
Diye sormustum :)
2 milyarı geçti biraderr 2 araba yabtırıoruss bidee..ona başladılar ondan sora bnmkine girişces hayrlısı bakalm 15 20 gün sonraa net bilgileri vericem inş
-
-
çok güzel olmuş kazasz belasız
-
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
cooler süsmü yani?
evet şuanlık ölee herşeyi çekili vaziyette duruo öle hoşuma gitti tampon boyancaktı o arada taktrdım onudaa öle kaldıı.kötümü durmuşşş ?