Arkadaşlar nereler üzerinden en rahat şekilde gidilir yolları nasıldır tahmini olarak 110 120 km hızlar aralığında yol ne kadar sürer yardımcı olursanz sevinirim...
Printable View
Arkadaşlar nereler üzerinden en rahat şekilde gidilir yolları nasıldır tahmini olarak 110 120 km hızlar aralığında yol ne kadar sürer yardımcı olursanz sevinirim...
Allahın izni ile 11-12 gibi yola çıkıyoruz ....
kardeşim ben istanbulluyum antalyada unı okuyorum kendımde adapazarlıyım her halde 20 defa arabamla gitmişimdir...
antalya afyon 270 280 km mesafe sabit 90 - 100 km ile hızla 4 saat sürer özdilekte ikbalde mola verirsiniz.
afyon kütahya bözüyük 140 km falan 2 saat sürer
bözüyükten adapazarı 150 - 160 km oda 2 saat sürer
toplam 8 saat sürer kardeşim.
Antalya-Burdur/Isparta-Afyon-Kütahya-Bozuyük-Adapazarı-İstanbul. En mantıklı ve güzel güzergah budur.Yolunuz açık olsun
edit:imla hatalarını düzelttim
burdur derim oranın yaylaları dümdüz orda yardırırsın hem giderken...
antalyadan afyona 2,5 saatte girip mol verırsın.. afyon adapazarı arası 3,5 saat.
Burdur en mantıklısı ordan afyon devam et git:) Az gezinmedim o yollarda:D
zamanında geceleri az yarmadık o dağları yaylaları cemmmm
Afyona kadarı kolay hiç gelmediysem 100 defa gelmişimdir o yolu önemli olan afyondan sorasıydı saolun yazmışsınız :)
Burdur yada Isparta demek istemiştim:) Yoksa 15 yıldır gidip geldiğim yol:)
burdur ısparta aynı zamanda nasıl gidilıyor anlamadım burdur antalyanın batı çıkışıdır ısparta dogu çıkışıdır antalya turu mu atıcak arkadaş :)
nese kardeş ben sabit 90 km hızla antalyadan istanbula 1 saat mola ile 10 saatte gidiyorum sen biraz daha basarsın 8 saatte ındırırsın
ben antalya istanbul 6 saatte gidenleride biliyorum