Vti - Stage 3 Den Sonra - Fcc Baskı Balata
Merhaba arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere Stage 3 baskı balatamın yayları kırılmıştı. Ekonomik sebeplerden ötürü Stage 2 yada Stage 1 de alamadım ve Oem Baskı balata takmak zorunda kaldım. Ben oem e döndüğümde ne tür değişiklikler olacağını defalarca sordum ancak cevap alamadım en azından sonuçları ben paylaşayımda başına gelen olursa okusun buradan.
1-) Doğal olarak Vuruntu gitti. Arabayı 1. vitesten çıkarıp yüksek devirde 2. ye atıp aniden gaz verince yumuşak bir şekilde kavrıyor. Debriyajda ayağı yormuyor artık.
2-) Ayağımı çekerken Debriyaj kavrama mesafesi uzadı ***** stage 3 de ayağımı 2 santim yukarı kaldırınca araba mancınık gibi fırlıyordu - Fcc de ise Araba 3. santimde yürümeye başlıyor ve ayağımı tamamen kaldırdıktan sonra araç tam olarak kavramaya geçiyor.
3-) Hızda ciddi bir azalma oldu.(Belkide psikolojik ) ancak Vites aralarında aynı sertliği ve aynı zevki vermediği kesin.
Sonuç olarak benim gibi takıntıları olanlar kesinlikle Oem e geri dönmesin. Stage 3 olmasada Stage 2 bulsun.
Saygılarımla..