Printable View
Gitti 1,000 lt benzin :) , kurbanda geleyim ben bi kıbrısa.
drift organizasyonu yapıldı jdm works ve ıstanbul drift academy geldı show yaptılar hıckımse ılgı gostermedı ızlesın dursunlar 2 evo 2 350z hep aynı yerlerde kıcı bası attırıp gıtmesını ....
tamamını izledim, yanılmıosam EURO R olan bir accord da war video, süper ortammış wesselam :)
Kıbırsda yaşamak varmış..Arabalara bak bee...
Of bütün araçları biliyorum çoğunu canlı gazlarken yada park helinde çok izledim. :) Orada olmak vardı.
saglam makınalar var yw ıntegralar hosuma gıttı :D
vay anasını beeee :)
3 senedir tatile kıbrısa gidiyoruz,hiç böyle araçlar görmedim.Varsa yoksa swift yaris:D
Yalnız girnede apaçilik tavan yapmış:D:D
Aynen bnde tatile gittim 2 defa ama hiç göremedim.
yanlış yerlerdeymişsiniz demekki :D
kıbrısa tatile geldiğinizde yakın doğu üniversitesine gelin ne varsa gariban öğrencilerde var :) okulun içi yarış pisti gibi zaten :)
kıbrıs sacmalık arkadas ulkemızın kıymetını bılın anca araba var baskada bısey yok...
evet haklısın öğrencilik çekilir sadece yaşamak aslaa....
Hastası oldum yaw :)
güzel araclar dan daha cok apaciler mevcut :) zaten kıbrıs polyesterde cıgır acmıs her arabada full bady kıt var nerdeyse bırde guzelım araclarda cok dandık jantlar gordum herhalde kıbrısta guzel bı jantcı yok :)
Body Kitsiz araba yok gibi =)
kıbrısa bi tane jantçı açmak lazım harbiden :) araçlar gerçekten çok güzel ama bodykitler çok itici ve abartılı