arkadaşlar görüşlerinizi alabilirmiyim bu 2 araçtan sizce hangisi alınır hangisiniz gideri iyi olur :)
opel corsa GSİ 1994 model civarı
renault clıo RSİ 1998 model civarı
Printable View
arkadaşlar görüşlerinizi alabilirmiyim bu 2 araçtan sizce hangisi alınır hangisiniz gideri iyi olur :)
opel corsa GSİ 1994 model civarı
renault clıo RSİ 1998 model civarı
RSI daha hızlıdır. Ama Corsanın kullanım rahatlığı ve konforu ve donanımına yetişemez. Tabi bahsettiğim Ecotec 97-98 model Corsalar. Bence 97-98 Corsa GSI bak. Gerçekten çok eğlenceli cici makinalar.
97 Corsa'm vardı.Ondan sonra RSI.RSI kullanım olarak hız olarak çok daha spor ve hızlı bir otomobil Corsa'dan.Piyasası aynı gibi olmalarına rağmen ben bugün rsi'ımı Corsa ile takaslamak için en az 1 lira isterim üstüne.RSI 98 bulamazsın alayı 97 bu arada :)
Rsi ne kadar gideri olsada
total de gsi fark atar.
Bi aralar bende rsı alma hevesındeydım aradım ama suan butceme gore bulamadım bence kesınlıkle rsı derim ,
gsı dediğiniz gideri var dediğiniz araba stock motor ile benim ladama 2 boy atabılıyo ortalama 200 mt de
gsi 16v ve 94 modelleri ecotech değil bu yüzden daha rahat yüklersin ama rsi 1.8 olmasına ragmen 8v olması yönünden 1.8 gibi gitmeyen bir araç ha rsi hızlıdır orası ayrı ben olsam corsa alırdım hem parçası bol hemde 2. eli çok olan bir araç :)
gönlümde RSİ wiliams var orasıda ayrı mesele :)
corsa gsi ....
94 corsa gsi sadece emme manifoltu ve cai egszo ile 135hp olabiliyor..Stock iyi giden astra gsi la denk gider
Eren'in dedği gibi giden var giden var ;) rsi tercih ederdim
eyvallah arkadaşlar fikirler ve öneriler için ;)
Benimde gönlüm cliodan yana Eğerki ilerde hondayı satarsam bi rs almayı düşünüyorum
Opel corsa diyorlar ama bence toyota corona hahaha:D şaka bir yana alman iyidir konfor kullanım rahatlığı vs 1.8 110hp clio ama fransızın heryeri hp olsa ne olur:D corsa iyidir..
Bir corsa sahibi olarak;
İki araç arasında corsa'yı tercih etmeni öneririm. RSI'ın teknik verilerine baktım şimdi corsadan daha hızlı olduğunu düşünmüyorum.
Biri tek egzantirik 8V
diğeri çift egzantirik 16V
biri 1.8 ancak 1.6 Corsa ile Aynı Tork ve Aynı Hp ye sahip
Ayrıca corsanın şanzımanı daha kısa :S
Kağıt verileri sizi aldatmasın:) 106 dediğin arabada topu topu 118hp:)
tabiki corsa gsi...
corsa gsi cliodan baya hızlı olacaktır. ufak tefek dokunuslarla da araya tırlar girebilir :)