-
[D]eep[J]ack Yeni Yüzüyle :) - [2.Sayfa Yeni Resimler]
-
maşallah araç keşke tek kapı olsaymış görüntü çok daha güzel olurdu Allah kaza bela vermesin corsa c lerin kıpkırmızı stopları var çok güzel duruyor ledli bence onlardan alın farlarında içi karartılmış olanı makbüldür :) tekrar maşallah
-
tek kapı bekar iken iyiydi fakat artık evlendik aileye karıştık 4 kapı mecburiyetten aldık çok fazla ugrasmıyorum artık eski aracımın her noktasında el emeğim vardı farlar böyle hosuma gidiyor fakat orjinallerin içini karartcam tenekeleri takıcam ***** önümüz kış :)
-
Maşallah Çok Şık Duruyor İnce Bir Film Ve Tavan Folyosu İle Çok Şahene Olur
-
jantlar çok güzell daha da basmak lazım bence aracı ki jant latik göstersin kendini..
maşallah!!
-
Maşallah ! Hayırlı olsun yeni jantlarımız :) Mavi corsa'da olan jantlar sanırım bunlar ?
-
C4 jantı.. Yakışıyor bunlara... :D
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah ! Hayırlı olsun yeni jantlarımız :) Mavi corsa'da olan jantlar sanırım bunlar ?
mavi corsada megane 2oo1 15'' jant vardı bunlar yeni 16''
1-2 hafta oldu yaylar yapılalı zamanlar biraz daha düşer şu anda bile sekme yapıyor belki ilerde basabiliriz biraz daha
-
Alıntı:
deepjack Nickli Üyeden Alıntı
mavi corsada megane 2oo1 15'' jant vardı bunlar yeni 16''
1-2 hafta oldu yaylar yapılalı zamanlar biraz daha düşer şu anda bile sekme yapıyor belki ilerde basabiliriz biraz daha
Ben aldığınız C4 jantlarını sormuştum :) Mavi opel corsa da mı takılıydı diye :)
-
maşşallah çok güzel olmus C4 jantlarıda yakışmız :)
-
Alıntı:
Ben aldığınız C4 jantlarını sormuştum :) Mavi opel corsa da mı takılıydı diye :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/56821-german_style_corsa_c4.html
Bumu abi? :D
-
-
Alıntı:
ben yanlış anladım kusura bakma aklım eski corsama gitti :D
-
maşallah kaasız belasız jantlarıyla hoş duruyor...
-
Maşallah Araç Kaslı Durmuş bu jantlarla
-
-
Abi çok güzel durmuş, kazasız belasız inşallah ;)
-
çok şık olmuş kazasız belasız...:)
-
O Nası Bi Jantsınız Öyle :D