-
hot chocolate Mercedes CLS
-
-
çok çok iyi be, mutlaka daha çok yakışacak bir kaplama vardır, ancak ben fikri ve işçilikle ayrıntıyı çok beğendim
-
değişik olmuş , nazar deymesin şu sıra Ankara'da kaplama olayı hit yapıyor
-
çikolatamı :beuj: Vallahi aklıma başka şey geldi :D.
Güzel durmuş yanlız mersedes logosu krom kalsaymış.
-
çok güzel olmuş 10 numara fikir
-
Daha güzel bir jant seçilebilirmiş..:) Yine de güzel
-
renk benım hosuma gıtmedı mat sıyah bu arabaya daha cok yakısırdı
-
renk benimde hoşuma gitmedi sahibi beğeniyorsa diycek söz yok benim görüşüm mat füme 10 olurdu
-
jantlar değişmeye gitti bile:-))
-
yeterli bence mat siyah yada başka renkler çok görüyoruz zaten günlük yaşantımızda farklılık iyidir 10 numara olmuş dikkat çekiciliği yüksek :)
-
Renk değişik ve dikkat çekici olmuş çünkü bu sıralar Ankarada nereye bakarsanız ya mat beyaz yada mat siyah kaplanmış araçlar görüyoruz.GMG işçiliğini konuşturmuş yine.Fakat jantlar değişirse daha şık olacağından eminim.
-
Benim bu renk hoşuma gitmedi malesef
Yazın bi almancı gelmişti mat siyah 6,3 amg ile çok güzel duruyordu. Belki bunuda canlı görmek lazım..
-
renk çok farklı ve güzel olmuş ama bence farklı bir jantla dahada güzel gözükeceği kesin.
-
Alıntı:
AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı
jantlar değişmeye gitti bile:-))
Güzel birşey gelir inşallah, aracın rengini ortaya çıkaracal bir model olursa jant çok güzel olur...
-
Alıntı:
nakayama Nickli Üyeden Alıntı
çikolatamı :beuj: Vallahi aklıma başka şey geldi :D.
Güzel durmuş yanlız mersedes logosu krom kalsaymış.
:hehe: hahaha
işçilik çok çok iyi ama renk zevk meselesi :D
-
renk sankı bıraz olmamıs gıbı en azından o araca yakısmamıs ama karbon olayı guzel olmus
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
Güzel birşey gelir inşallah, aracın rengini ortaya çıkaracal bir model olursa jant çok güzel olur...
brabus modellerınden biri takılacak, biraz da yere yaklasacak.
-
Alıntı:
AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı
brabus modellerınden biri takılacak, biraz da yere yaklasacak.
O zaman herkese beğenecektir bence:) Bekliyoruz..