Arkadaşları maçı izlediniz mi bilmiyorum ama Fatih Terim bu teknik direktöre bin basardı. Berbat bir kadro ile oynayan takımımız Almanya karşısında çok kötü bir performans sergiledi. Bizim işimiz bu hoca ile zor.
Printable View
Arkadaşları maçı izlediniz mi bilmiyorum ama Fatih Terim bu teknik direktöre bin basardı. Berbat bir kadro ile oynayan takımımız Almanya karşısında çok kötü bir performans sergiledi. Bizim işimiz bu hoca ile zor.
berbat oynadık... kadro seçimi yanlıştı, oyuncular ruhsuzdu.. kazma volkan...
:(:(:(:(:( şu almanlara boynumuzu büktük yaaa
Volkan nedense bana inek şaban filmindeki bülent-şaban olayını hatırlattı...sıradan bir karpuzcu ve milyonları alan bir kaleci...
Ruh yok ki hiç birinde, bu gidişle daha çok yenilgi alırlar..
Bu gruptan çıkarız ama sonrası olamaz, inşallah teknik kadro bu hataları görür ve bir an önce çözüme giderler.
sanki antrenmana çıkmış gibilerdi volkan şen bu takımda neden oynamıyor onu hala çözemedim
gelecek maçlar için pek ümit vermedi milli takım...
Almanlar yenince biz de yendi sayılsakya.
Tamamen alakasız bir kadro seçimi , umut vaadetmeyen bir milli takım..
60 da uyuya kalmışım gözümü açtıgımda 3-0 dı.. kötü maç oynadık ama bu kadar kötü ve ruhsuzunu görmedim..
kadronun kötüsünün kötüsü yine bu kadrodan güzel oynardı ruh yok istek yok Almanya iyi oynasaydı 5 tane garanti yerdik + bonus olurdu ..
sarbinin sol bekte ne işi var hala çözemedim
foto 10 numara yanlız:D
arkadaşlar guus hiddink bu takımın başına daha yeni geldi ve zamanla birçok şeyi değiştirecektir. fatih terime göre teknik bilgi-birikim ve tecrübe olarak çok daha üstün bir teknik direktör guus hiddink. maçı tam olarak izlemedim ama şunu kabul etmemiz lazım bizim ülkemizden kaç tane futbolcu yetişio kaçı büyük takıma geldikten sonra yada meşhur olduktan sonra üzerine bi gram bişey koyabilio.şuan milli takımda bişeyler yapmasını beklediğimz adamların hemen hepsi(arda hariç) zaten almanya kökenli yani adamların yetiştirdiği futbolcularla almanalrı yenmemiz zaten zor olurdu. o yüzden arada guus hiddinki yakmadan önce kendi futbol altyapımıza bakmamız lazım
söylediğin çok doğru bizde hala günlük kazançlar için riske giremeyen sadece tecrübeli die bazı adamların oynamasına sebep olan genç oyuncuların oynamasına engel olan bi sistem olduğu sürece biz böyle devam ederiz. örneğin beşiktaşta necip dururken miladını doldurmuş aurelio yu ilk 11 de görmek milli takım adına beni deli edio