-
MiaMi Vtec 10/10/2010
Motor yapıldıktan sonra hiç video çekmemiştim haftasonu için komple düz borulu hali ile video çektim. Yarın orta susturucuları takılacak.
Araçta kapak standart oynanmadı rektifiyede sadece subap lastikleri sıfır takıldı. 9 sıkıştırma wiseco ve eagle kollar mevcut.
Airmass egsoz ve komple izmir işi 51 lik borular mevcut standart filtre standart headers.
Video hadımköy yolunda çekildi yeni asfaltladı bi deneyeyim dedim.
http://www.streetfire.net/video/miam...un_2071158.htm
İyi seyiler.
-
Maaşallah güzel görüntüler.
-
maşallah . mrk ettim neden 51 mm ve orj headers ? tamamen duygusalmı.yoksa başka bir nedenimi var.
-
haydaaa ben senin aracını tc biliyordum :S
sökmüşsün
-
bu turbo olmadan oncekı son vıdeon galıba tayfun turbolu gorebılcekmıyız bu arabayı rodajı bıtmıs vazıyette ınsaallah
-
Tc olmadı henüz :) oynuyoruz işte tc olmadan hatıra olsun. :)
-
yolda güzel videoda güzel maşallah :)
-
ne turbo kullanıcaksın arabanda tayfun
-
Abi 1 bar basacağım max oda yeter t3super60 olur gt28 olur holsethx35 olur veya yeni turbolar çıktı b/w usd biraz daha düşşün alacağım güzel şeyler :)
-
güzel araba. turbolu halide sorunsuz olur inş.
-
0dan kalkış güzel olmuş hocam :icon_tup:
-
Sıfırdan kalkış berbat aslında başka bir sebepten öyle uzun tuttum kontrol amaçlı.
-
bende araba turbolu zannediyorum diyorum bu araba niye gitmiyo :D:D
masalllah 9 sıkıstırmayla boyle gidiyorsa turbolandıktan sonrasını dusunemiyorum:)
-
Teşekkürler arkadaşlar valla allah ne verdiyse sıkıyorum turbo yapmadan olacaksa bişey olsun bakalım. Avansıda açıcan ilerki günlerde.
-
41 kere maşallah tayfun,bende ilk önce videoyu izlediğimden sıfırdan kalkışta dedim neden bu kadar kesicide bıraktı :) hazır atmosferikken tc yapmadan tadını çıkaralım dimi,keyifle bin inş :icon_tup:
-
Maaşallah diyelim. Bende turbo oldu diye biliyordum. Turbolu videolarıda bekleriz :)
-
kanka 9 şıkıştırma ile ies gibi :)olmuş araba :D:D
-
Aynen erolum az kaldı güzel videoları çekeceğim bide saklamayacam arabayı her fırsatta videosunu görürsünüz allah c.c. ezan vakti kısmet eylesin amin.
-
amin amin inş. canım cigerim..