Yahu o kadar oynadınız, milleti hayattan kestiniz, halen mesaj kutularımız aynı. O kadar anket ve oylama da yapılmıştı. Ben başka bi farklılıkda göremedim, bakım sonrası ne oldu neler değişti birisi burada bilgilendirebilir mi?
Printable View
Yahu o kadar oynadınız, milleti hayattan kestiniz, halen mesaj kutularımız aynı. O kadar anket ve oylama da yapılmıştı. Ben başka bi farklılıkda göremedim, bakım sonrası ne oldu neler değişti birisi burada bilgilendirebilir mi?
o değilde 20 dk -10 dk süper :D 2 saat sürdü heralde
bide ne bitmez 10 dk. mış ya:D:D
forum candır , bakım ister
Ellerinize sağlık ne gibi değişiklikler yapıldı forumda yada naaptınız onca saat :D :D :D
bütün istediklerinzi yakında olucak bu sadece yedekleme databse düzeltme güncelleme amaçlıydı :) bir sabah kalktığınızda birçok sey görebilirsiniz
Konuyu açmakta da çekindim açıkcası. İşinize karışmak istemedim ama bu kadar beklemenin sonucunda direkt olarak bişeylerle karşılaşmayınca şaşırdım. Özellikle gözüm hep posta kutusundaydı.
Ya bir de en çok şeye şaşırdım. Halen moderatör değilim yahu... Nasıl işte bu anlamadım gitti. . .
bu senin gördüğün ilk bakımmıydı kakuş
alışırsın:D
Foruma teşekkür butonundan sonra bir de " Özgün Bana Ayar Yap " butonu gelicekmiş. Hepsi bir sonraki güncellemede. Bizi izlemeye devam edin. ahaha : )
sabah bi uyandim 2 tane xx uyruklu yanimda , tt nin size ozel hediyesidir yaziyordu notta .
özgüre slm olsn :D
platin meme yapmış
ince zımparayla temizlediler mis gibi oldu memişler :D
herkes logout mu olmuştu foruma girerken ?