-
2011 Focus Tdci
-
çok sade ve güzel olmuş.Kazasız belasız günlerde kullanın.
-
Çok Güzel Çok Yakışıklı Maşallah.Sanırım Titanium X paket,Çok keyiflidir
-
çok güzel maşalah.allah kaza bela vermesin.ama o gökcen auto yazısı olmamış be ;)
-
çok şık ve güzel olmuş...abartıdan uzak, sade bir modifiye ;) kazasız,belasız güle güle kullanın...
-
camdaki yazı sökülüp öndeki kromajlarda siyah olursa nokta olur,maşallah :)
-
normalde focusların önü daha güzel gelir gözüme arkasını hiç sevmem bu araçta tam tersi bir durum olmuş :D ellerine sağlık :)
-
çekisi ve sade .... kazasız belasız maşallah
-
bu st jant bambaşka yapıyo focus ları...
-
Yapıyo Cihan kardeşim bişeler işte :) cok kısa zamanda yazılımı yapıp st tampon için para biriktirmeye başlayacaz :) gökcan auto yazısına gelince.. arkadaşların galerisi ve reklam olması acısında bu tarz bişey gerkeli.. o yazı ordan sökülmez yani kolay kolay :D
-
Çok güzel olmuş beyaz renk ayrı bi asil durmuş.
ellerine saglık gardaş :)
-
-
ellerine sağlık timucum çok temiz güzel çekimler olmuş ,,,focusta bence sade olmasıyla felan çok başarılı olmuş,,ön camdaki yazı için ilk gördüğümde belirtmiştim görüşümü kesinlikle gereksiz :) maaşallah diyelim nazar değmesin ......................
-
Sağol görkem ben cihanada dedim yazıyı zaten ilk gördüğümde :)
-
arkaya difüzör şart :) tabi yanına çift çıkış egzoz ;)
Maşallah kazasız belasız...
-
Arka stoplara takıldım ben sadece. Böyle kıpkırmızı olanlara gözüm alışamıyor bir türlü. Onun dışında rengi, jantları, basıklığı çok şık maşallah. Allah kaza bela vermesin. :)
Tymu bu mekanda önce dedenin EF'i çektiğiniz, şimdi de bu; takipçinin haberin olsun. :D Ellerine sağlık. :)
-
aynı gün çektik takipçi :D
-
stobun bir kısmını füme yapsanız güzel olur sanki :)
-
Yazı madem iş için gerekli köşeli ve basık bir yazı karakteri bence görselliği biraz kurtarabilir.Tabi yinede zevk meselesi saygı duymak lazım