Avatarımda bulunan arabamın resmi silinmiş,ben silmediğime göre bu nasıl oldu arkadaşlar bilen varmı???
Printable View
Avatarımda bulunan arabamın resmi silinmiş,ben silmediğime göre bu nasıl oldu arkadaşlar bilen varmı???
resmi yüklediğin yerden silinmiştir
sizi müşteri temsilcimize bağlıyoruz lütfen bekleyiniz
Dün akşam duruyodu,sabah gitmiş :(
canın sağolsun.
Arkadşım bir daha yüklesene :D
Admin abilerimmi sildiler acep,+18 resimde değildi ama....
+18 değilse silmezler herhalde sen geri yükle resim okadar önemli bir konu değil :D
kesin muştu silmiştir.fazla irdeleme fatih bu konuyu çok kızarsa banlar seni
Denedim yüklenmedi :)
faili mechul imza ve avatarlar olyor ara ara arkadaşın dediği gibi tekrardan yükle hem bizde merakta kaldık neydi silinen avtar diye :)
seninkide dert mi :D
sitede gncelleme oldu herhalde benimde avatar gitmiş. zor mu avatar yüklemek.. avatar kurallarına göre yüklersen olur..
benimde avatar yok mesela :) yeni yükleyince de yüklenmiyor biraz sabredin arkadaşlar :)
müşteri temsilcimizde geldi.
aranızda yapıcağınız yazışmalar sizin güvenliğiniz için bizler tarafından okunup gülünecektir.
:D resim arabamın üstten çekilmiş fotosuydu,corsa d ,aslında konuyu açmamdaki amaç;R8 yapmış adamın teki ford dan altına yorum yaptım benim altımada bi arkadaş çaprazdaki resim çakma ama emek var yazmış;ama r8 in resimleri başta çaprazda değil.Bu lafı üstünde olduğum için yorumda üzerime alındım,resimiminde silinmesiyle arasında bi ilişki varmı die düşünmeye başladım....
aha avatar çıktı benim :D